Zásobníky na toaletní papír

Společnost Merida se zabývá dodávkou sanitárního zařízení a hygienických prostředků. Svým zákazníkům nabízí kvalitní toaletní papír spolu se zásobníky. Kvalitní toaletní papír je vhodný pro vybavení toalet všech firem a institucí. Ve speciálním zásobníku na toaletní papír ho můžete umístit do společné místnosti před toalety i na jednotlivé toalety.

Zásobníky na toaletní papír jsou vyráběny z kvalitního bílého plastu, který je opatřen matnou nebo lesklou nerezovou úpravou. Oblíbené jsou též nerezové zásobníky, které mají jednoduchý design. Moderní zásobníky z nové kolekce, které jsou žádané zejména kvůli svému originálnímu tvaru, kombinují černý či šedý plast a nerez.

Všechny zásobníky na toaletní papír mají velmi elegantní design a univerzální možnosti využití. Jaké výhody přináší zásobníky na toaletní papír Merida? Všechny zásobníky jsou opatřeny plastovým průzorem, díky kterému snadno zjistíte, kdy toaletní papír dochází a je nejvyšší čas ho doplnit. Zásobníky jsou k dostání v hranatém, kulatém nebo oválném tvaru.

Doporučujeme kvalitní toaletní papír


Toaletní papír společnosti Merida vyniká zejména svou kvalitou, kterou dokládá i certifikát ekologické šetrnosti výrobku. Toaletní papír je vyroben z recyklu nebo z celulózy. V čem se liší od ostatních alternativních produktů na trhu? Je vysoce hygienický a díky většímu balení též finančně výhodný.

Pokud již zásobník máte a hledáte pouze dodavatele toaletního papíru, je pro vás v sortimentu připraveno několik velikostí, které jsou kompatibilní se standardními rozměry zásobníků. V nabídce je toaletní papír jednovrstvý, dvouvrstvý a třívrstvý.

Zásobníky na toaletní papír Adresa : http://meridahk.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zásobníky na toaletní papír, toaletní papír
Uloženo: 21.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde