Masážní kameny

Každý z nás má občas nějakou tu fyzickou bolístku, namožený sval, špatným pohybem zaviněnou blokádu a je třeba s tím rychle něco udělat. Nejlepší je navštívit odborníky - lékaře, maséry, rehabilitace... Ale než se k takovýmto odborníkům člověk dostane, často to trvá několik dnů i týdnů. Tak co teď s tím? Báječná věc je automasáž. Ovšem - chceme-li si bolavé místo rozmasírovat sami, není to vždycky jednoduché. Ruce nejsou na takovou činnost zvyklé a prsty nemají tolik síly, aby byl tlak na postižené místo dostatečný. Nebo je potřeba až akrobatický výkon, abychom dosáhli tam, kam je třeba.

Proto nám při automasáži dobře poslouží různé masážní kameny. Nemyslím tím lávové kameny, které se nahřejí a přikládají na záda, ale ohlazené kameny, většinou ergonomicky tvarované, keré dobře padnou do ruky a umožní přitlačit na to správné místo s minimální námahou.

Vyrábějí se v tůzných velikostech i tvarech jako tyčky, mýdla, vejce nebo ohlazené valouny nepravidelného tvaru, které dobře sednou do ruky. Materiálem jsou různé nerosty například druhy křemene, mramor, jaspis, achát, křišťál, onyx, rubín ve fuchsitu, tygří železo.

Leštěný povrch masážních kamenů zvyšuje jejich odolnost, užitnou i estetickou hodnotu. Jsou hezkým a zároveň praktickým dárkem pro lidi, které máme rádi. Různé masážní kameny, spolu s dalšími druhy zboží, můžete zakoupit v našem e-shopu. Objednávky obratem zasíláme na dobírku, osobní odběr je možný v Praze.
Masážní kameny Adresa : http://tarot-on-line.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: automasáž, masážní kameny,
Uloženo: 16.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde