E-shop s ratanovým nábytkem a bambusem

Posláním našeho internetového obchodu RATANOBCHOD.CZ je umožnit našim zákazníkům pořídit ratanový nábytek, bambus a výrobky z bambusu, zahradní nábytek, zahradní altány, ohnivé kameny, proutěné zboží, doplňky do interiéru a exteriéru. To vše přehledně, na jednom místě a za velmi příznivé ceny.

Naše firma se soustředí na kvalitu jak prodávaného zboží, tak poskytovaných služeb. Kvalitu zboží kontrolujeme již během výroby před tím, než nám jej výrobce odešle. Služby se pro Vás snažíme neustále zlepšovat – objednané zboží dodáváme ve velmi krátkých termínech prostřednictvím renomovaných přepravců. U složitějších výrobků, jako je například bambusový altán, zajistíme profesionální montáž.

Poskytujeme zákazníkům kvalitní informační servis. Můžete se spolehnout, že dostanete detailní a hlavně pravdivou odpověď na jakékoliv dotazy týkající se našeho zboží a použitých materiálů. Narozdíl od konkurentů není naší prioritou prodat za každou cenu, je pro nás důležité, aby měl zákazník z našeho zboží radost, přineslo mu užitek a splnilo jeho očekávání. Proto Vám například popravdě řekneme, že lak se z ratanu venku časem oprýská a poradíme jak nábytek potom ošetřit, na rovinu sdělíme, že bambus není dokonale rovný a průměry a tvary jednotlivých tyčí se liší, protože se prostě jedná o přírodní materiál atd.

Snažíme se mít pro Vás co nejlepší ceny. Ovšem, dobré ceny nedosahujeme na úkor kvality zboží, ale díky nadstandardním, dlouhodobým vztahům s dodavateli a velkému objemu zboží, které prodáváme. Neustále tlačíme naše provozní náklady co nejníže, abychom mohli dlouhodobě udržovat velmi příznivou cenovou hladinu našeho zboží.

Neváhejte a navštivte náš e-shop RATANOBCHOD.CZ, budete příjemně překvapeni!
E-shop s ratanovým nábytkem a bambusem Adresa : http://www.ratanobchod.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: ratanový nábytek, bambus, zahradní nábytek, ohnivé kameny, protěné zboží, ratan
Uloženo: 16.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde