PEM trade s.r.o. – vodoinstalační a top

Jsme firma zabývající se prodejem vodoinstalačních a topenářských materiálů, sanitární techniky, obkladů a dlažeb, vybavení koupelen.
Využíváme více jak 15-ti leté zkušenosti se sortimentem topení-voda-plyn-koupelny. Naší snahou je maximálně využít úzké spolupráce s výrobci a dodavateli v oblasti topení-voda-plyn-koupelny k zajištění komplexních služeb a nabídnout levné topení a levnou koupelnu se zárukou nejvyšší kvality. Nabízíme prodej, servis a dovoz ucelených dodávek materiálů. Zpracujeme Vám kompletní nabídku na všechny materiály topení-voda-plyn-koupelny vždy v co možná nejkratší době. Výsledkem je jednoznačně nejvýhodnější nabídka levného topení, levné koupelny. S letitými zkušenostmi jsme pro Vás připravili výběr nejkvalitnějších výrobků topení-voda-plyn-koupelny. Provedeme Vás realizací od A do Z. Zajistíme dodávku všech položek daných dodavatelů, i když je nemáme v tuto chvíli v nabídce. Navrhneme optimální řešení dle Vašich představ , dispozic a provedení objektu. Pomůžeme Vám se zajištěním finančních prostředků na realizaci Vašich snů a představ o nové koupelně, o efektivním způsobu vytápění Vašeho domu či bytu. Zajistíme projektovou dokumentaci TZB. Zpracujeme cenové kalkulace, grafické návrhy. Provedeme montážní práce týkající se instalace rozvodů vody a kanalizace, topení, el.instalace, zednických prací, obkladů.
Nejsme jenom anonymní obchod s levným topení. Poradíme , pomůžeme s projektem , zpracujeme nabídku , doporučíme odborníka, dodáme až domů. Více informací maleznete na http://www.pemtrade.cz.

PEM trade s.r.o. – vodoinstalační a top Adresa : http://www.pemtrade.cz.
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: : koupelny, koupelna, plynové, kotle, obklady, trubky, vany, fólie, potrobí
Uloženo: 14.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde