Zajímavý program na váš firemní večírek

Zajímavou možností, jak takovou událost ozvláštnit, je využít služeb profesionální kartářky. Pořadatel akce zajistí účast kartářky a hosté mají možnost využít jejích služeb. Kartářka na firemním večírku je atraktivní a využívanou součástí programu, obvykle se na takovou událost dlouho vzpomíná. Pro pořadatele je zajímavé i to, že za jednu cenu získá náplň programu i dárky pro zaměstnance.
Pořadatel akce zajistí účast kartářky a hosté mají možnost využít jejích služeb. Kartářka na firemním večírku je atraktivní a využívanou součástí programu, obvykle se na takovou událost dlouho vzpomíná. Pro pořadatele je zajímavé i to, že za jednu cenu získá náplň programu i dárky pro zaměstnnce.

Co k tomu potřebujete? Klidnější místo někde stranou, stolek a židle, to je celé. Pokud se akce odhrává ve velké místnosti,  může být stolek umístěn v rohu a oddělen provizorním paravánem. Podívejte se, jak taková akce vypadá http://tarot-on-line.cz/carodejnice-s-radiem-city-33.html

Účast kartářky na večírku je hrazena provozovatelem, takže hosté mají možnost výkladu karet zdarma. Výklad karet je tedy jak zpestřením programu, tak dárkem, který zaměstnavatel věnuje svým pracovníkům. Cena za účast na akci je stanovena individuálně, podle způsobu dopravy na místo a délkou trvání akce. Přijet mohu na jakékoli místo v ČR a v Praze dopravu neúčtuji.
Zajímavý program na váš firemní večírek Adresa : http://tarot-on-line.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: večírek, program večírku, výklad karet, kartářka
Uloženo: 12.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde