Podzemní jímky na dešťovou vodu

Pokud nemáte na svém pozemku studnu, nejlepším řešením je pořídit si jímku na dešťovou vodu. Dešťovou vodu můžete využít nejen na zavlažování zahrady, ale i ke splachování WC, v některých případech i k praní prádla. Mnoho majitelů zahrad řeší problém se zavlažováním použitím nejrůznějších sudů a jiných nadzemních (kovových i plastových) nádrží. Elegantnějším řešením je použití plastové podzemní jímky, která nebude hyzdit vaši zahradu, pojme dostatečné množství vody a je téměř bezúdržbová. Nespornou výhodou je i její téměř neomezená životnost.

Internetový obchod s jímkami

Stejně jako naprostou většinu produktů, lze i jímky nebo septiky nakoupit na internetu. Jedním z eshopů, který se tímto sortimentem zabývá je obchod Vyroba-jimek.cz. českého výrobce plastových nádrží a bazénů – firmy SZEDO PLAST s.r.o. Zde si můžete vybrat jímku, septik anebo i žumpu, která bude vyhovovat vašim potřebám, s výběrem vám prostřednictvím zákaznické linky kdykoli poradí zkušený prodavač. Oceníte i dopravu zboží zdarma a rychlé dodání (do 3 pracovních dnů, po dohodě je možné nechat si vybraný produkt dovézt až k vám domů i o víkendu).

Pokud máte zvláštní požadavky na velikost, tvar nebo místa vstupních a výstupních otvorů, je možné si nechat vyrobit atypickou jímku, která bude plně vyhovovat vašim potřebám.

Jak velikou jímku budete potřebovat

Optimální velikost jímky závisí na mnoha faktorech. Mezi ty nejdůležitější patří velikost pozemku, resp. plocha, kterou je nutné zalévat, průměrné množství srážek, které spadnou v oblasti, ve které bydlíte, ale také druhy rostlin, které se na vašem pozemku vyskytují. (Pro pozemek o výměře 100 m2 obecně postačí jímka o obsahu 2500 – 4000 litrů).

Pokud si nevíte rady s výběrem, obraťte se na některého z dodavatelů plastových jímek. Kvalitní dodavatel - prodejce vám s výběrem ochotně a profesionálně poradí.
Podzemní jímky na dešťovou vodu Adresa : http://www.poolone.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: jímky, jímka, plastové jímky, jímka na dešťovou vodu, podzemní jímka
Uloženo: 12.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde