Chladicí vitríny

V Nosreti a. s. se o vás stará profesionální tým, který vám poradí s výběrem nebo navrhne optimální řešení pro vaši provozovnu. Na základě vašich potřeb připravíme nabídku a kalkulaci, která bude vyhovovat vašim požadavkům.

chladicí vitrínyV naší nabídce najdete široký výběr vitrín pro požadavky všech provozoven jako jsou cukrárny, pizzerie, pekařství, rychlá občerstvení atd. Díky nadstandardním službám u nás naleznete ideální řešení pro vaši provozovnu. Všechny chladicí vitríny zakoupené u nás jsou dodávány s úložným prostorem a výstavní plochou z nerezového plechu. U konkurenčních firem toto nebývá pravidlem a úložný i chladicí prostor bývá tvořen hliníkovým nebo bílým potravinářským plechem.

Na přání zákazníka jsme schopni chladicí vitríny sladit dle požadovaných barev a vyhovíme i požadavkům na nestandardní barevné odstíny na přání zákazníka. Další možností naší společnosti, která se specializuje na gastro zařízení je spojování chladicích vitrín do velkých vitrínových sestav s agregátem umístěným uvnitř nebo mimo vitríny.

Pro vybavení cukráren nabízíme nadstandardní služby pro umocnění vzhledu interiéru provozovny a to různé barevné a dřevěné dekory, díky kterým dokonale doladíte prostory ke spokojenosti vašich zákazníků. V nabídce najdete vždy základní barevnou škálu a speciální řadu, která je na objednávku. V obou případech je pro nás prioritou rychlá dodávka zboží.
NABÍDKA CHLADICÍCH VITRÍN:

* Chladicí vitríny pultové
* Chladicí vitríny cukrárenské
* Chladicí vitríny obslužné pultové
* Chladicí vitríny přístěnné
* Chladicí a mrazicí skříně
* Chladicí vitríny s plnými dveřmi
* Chladicí vitríny s prosklenými dveřmi
* Chladicí vitríny s čtyřstranně prosklenými dveřmi
* Chladicí vitríny do vinoték

Navštívit můžete náš kamenný obchod v Ostravě, nebo internetový obchod www.nosreti-gastro.cz. Každý měsíc pro vás máme připravenou akční nabídku na vybrané druhy gastro zařízení za skvělé ceny.
CO POSKYTUJEME:

* Široký výběr chladicích vitrín
* Rychlá dodávka zboží
* Servis po celé ČR
* Kompletní realizace zakázky
* Rozvoz zboží nad 5000 Kč po celé ČR zdarma
* Odborné poradenství

Chladicí vitríny Adresa : http://chladici-vitriny.eu/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: chladicí vitríny, gastro zařízení, Chladicí vitríny pultové, Chladicí vitríny cu
Uloženo: 04.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde