K jídlu patří i stejně skvělé víno

Původ vína je nejasný. Réva vinná vznikla pravděpodobně z divokých forem na Blízkém východě, či oblasti středomoří. V Čechách a na Moravě pěstovali révu vinnou již Keltové a nové odrůdy přinesli později římští legionáři cca. ve 2. – 3. stol.

Ve 14. stol se zasloužil o rozmach pěstování révy vinné v Čechách Karel IV, který přivezl do Čech mimo jiné odrůdu Burgundské šedé (Pinot gris).

K jídlu patří i dobré víno

K vynikajícímu jídlu patří i stejně skvělé víno. Jak si vybrat dobré víno a jak je správně spojit s jídlem? Řada dobrých vinařů uvádí na kontraetiketách doporučení kdy víno konzumovat a s čím je kombinovat. Ne vždy s tímto doporučením musíme souhlasit – každý má svou chuť a své představy – ale za vyzkoušení určitě stojí. Správný výběr vína ke konkrétnímu pokrmu patří totiž k základním standardům stolování.

Příjde k Vám návštěva? Budete mít důležitý rodinný oběd? V tom případě máme pro Vás dobrý tip, kde si můžete kvalitní vína na Váš stůl objednat .

Vinotéka Znomik

Proč právě tento název? Již dlouho jezdíme na Moravu, kde jsme poznali moc fajn lidi, zvyky, krásnou přírodu a víno. Učarovalo nám Znojemsko a Mikulovsko. Dovolte nám proto nabídnout Vám to nejlepší z tohoto kraje. Nebojte se a též ochutnejte víno z Itálie, Německa a Rakouska.

Tak NA ZDRAVÍ, přátelé dobrého vína.....

Pokud si nebudete jisti s výběrem, velice rádi Vám poradíme.
Znomik
K jídlu patří i stejně skvělé víno Adresa : http://www.znomik.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: prodej vína online,prodej vína,vinotéka,e-shop prodej vína,víno
Uloženo: 02.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.7
Hodnocení webu: 1.6

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde