Servis lyží před sezónou je nutnost

Příprava lyží na sezónu

Pokud nechcete hazardovat se zdravím ostatních lyžařů na sjezdovce, ani se svým vlastním, určitě byste měli svoje lyže dát před sezónou do pořádku. (Ideální je, pokud jejich technický stav zkontrolujete před každým vyjetím na kopec.) Před první jízdou v nové sezóně budou vaše lyže potřebovat alespoň minimální nutnou údržbu – nabroušení hran, navoskování a zcelení skluznice, v neposlední řadě také seřízení vázání. Pokud máte dostatečné vybavení a zkušenosti se servisem lyží, můžete si jejich údržbu provést sami doma. V opačném případě využijte služeb ski servisu.

Jak vybrat ski servis

Zdaleka neplatí, že všechny ski servisy odvádějí kvalitní práci. Pokud se chcete vyhnout nepříjemnostem, vybírejte servis, který splňuje tyto požadavky:

Vhodné místo – přepravování lyží nemusí být zrovna příjemná záležitost, pokud bude nejbližší ski servis vyhovovat i z hlediska následujících kritérií, využijte jeho služeb.

Osobní reference – zeptejte se vašich známých, kde servisují svoje lyže a jak jsou se službami spokojeni. Pokud vám většina doporučí jeden servis v okolí, neváhejte, když byli spokojeni oni, s největší pravděpodobností budete spokojeni i vy.

Vybavení ski servisu – nejen šikovnost servisního technika, ale i kvalita servisních strojů se podílí na perfektním výsledku. Vyhledejte servis, který používá opravdu kvalitní servisní stroje (mezi takové patří např. stroje značky Wintersteiger nebo Montana).
Servis lyží před sezónou je nutnost Adresa : http://www.wintersteiger.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: servis lyží, ski servis, voskování lyží, servis lyží Wintersteiger, seřízení váz
Uloženo: 23.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde