Darujte originální dárek

Sháním dárek k narozeninám pro kamarádku a už si nevím rady. Zkusila jsem snad už všechno, ale nic pořádného mě nenapadá. Vím, jaký má vkus, ale inspirace stále nepřichází. Prošla jsem už snad každý obchod ve městě, ale bezvýsledně. Sedla jsem si tedy k počítači a začala jsem brázdit internet křížem krážem. Už jsem to pomalu vzdala, když jsem objevila konečně něco zajímavého.

Narazila jsem na internetový portál Shirtinator.cz . Je to jeden z internetových obchodů, kde si můžete vytvořit tričko s vlastním motivem a oni vám ho potisknou a hotové dodají. Je to skvělý nápad, protože spousta lidí je znuděná fádní módou z obchodů a butiků. Rádi si vytvoří vlastní tričko a odlišují se tak od ostatních. Jenže na tričko bych si asi netroufla, nevím, zda bych se trefila do kamarádčina vkusu. Už jsem chtěla stránky opustit, ale na poslední chvíli jsem si všimla, že na www.shirtinator.cz neprodávají jen trička.

Samozřejmě vedle dalších módních záležitostí nabízejí také potisk různých předmětů. Můžete si navrhnout vlastního plyšáka, puzzle, hrneček nebo polštářek. To je ono! Nechám jí vyrobit polštářek s vlastním potiskem . Teď už zbývá jen vymyslet správný motiv a mám vyhráno! Moje přítelkyně naprosto ujíždí na seriálu Teorie velkého třesku. Rozhodla jsem se tedy, že vyberu nějakou vtipnou hlášku některého z hlavních hrdinů a nebude to mít chybu. To už nebylo nic těžkého. Na www.shirtinator.cz jsem tedy nahrála motiv, vybrala polštářek a objednala ho. Zanedlouho přišel domů a já byla nadšená, výsledek byl prostě perfektní.

Kamarádka byla mým dárkem přímo nadšená a hned se ptala, kde jsem ho sehnala. Já jsem byla především ráda, že ji dárek potěšil a nepochybuji, že se na kreativní portál Shirtinator.cz znovu vrátím. Chcete-li originální dárek, obraťte se na internetový portál Shirtinator.cz a určitě si vyberete.
Darujte originální dárek Adresa : http://www.shirtinator.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: tričko,trička,trička s potiskem,vlastní tricko,potisk textilu
Uloženo: 20.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde