Suprové dárky pro chlapy

Musíte zkrátka myslet trochu jinak při výběru dárku pro muže. Spousty žertovných dárků nalezněte internetu, můžete tak vybírat ten vhodný dárek z pohodlí svého domova.

Velmi žádané dárky pro muže jsou vtipné hrnky. Vynikají především nápaditým designem, vtipným sloganem, dílenským zpracováním a kvalitním materiálem. Premium hrnky o objemu 0,25l jsou vyrobeny z jakostní keramiky s bílým povrchem. Mezi oblíbené dárky pro muže patří například hrnek “Paroháč” s motivem jelena nebo hrnek “iBeer”jako parodie na produkty značky Apple.

Oblíbené u mužů jsou i dárky spojené s alkoholem. Velkému zájmu se tak těší alkoholová ruleta nebo alkoholové člověče nezlob se. U těchto her se pak může bavit nejen oslavenec, ale i všichni ostatní. U alkoholové rulety platí pouze jedno pravidlo, zatočíš a piješ. Tato hra musí bavit každého, kdo se rád zasměje a popije s kamarády. Další vhodné dárky pro muže jsou exotická lízátka s různými příchutěmi a jedlým obsahem. Jedná se především o jedlé škorpiony, mravence nebo červi.

Pokud hledáte jiné dárky, navštivte kategorii “dárky pro muže”, zcela jistě si vyberete z širokého sortimentu originálních dárků, které nabízí GiftBox.cz. Teď už jen stačí popřát hodně štěstí při výběru toho pravého dárku k narozeninám nejen pro muže.

Suprové dárky pro chlapy Adresa : http://www.giftbox.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dárky, k narozeninám, pro muže
Uloženo: 15.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde