Co je prodlužování vlasů?

Prodlužování vlasů je spojování pravých nebo umělých vlasů s vlastními vlasy tak, aby došlo k přirozenému a nenápadnému splynutí a vznikl dojem, že se jedná o vlasy vlastní. Vlasy je možné přidávat v podobě třásní nebo pramínků, které jsou uchyceny k vlastním vlasům co nejblíže u hlavy. Při prodlužování vlasů nedochází ke spojování jednotlivých vlasů jak se mnoho lidí mylně domnívá.

Každé prodloužení vlasů potřebuje pravidelnou údržbu, která závisí na růstu vlastních vlasů. Při delších odrostech začínají být spojení s vlastními vlasy viditelná, což pochopitelně narušuje konečný výsledek. Z tohoto důvodu je nutné po dvou až třech měsících přidané vlasy uvolnit a posunout do původního místa (co nejblíže k vlasové pokožce).

Pro dosažení dokonalého prodloužení vlasů je nutné vybrat kvalitní a dobře zpracované vlasy, které musí být srovnány ve směru kutikuly, aby nedošlo k zacuchání. Nejvhodnější, zvláště pak u světlých odstínů, jsou vlasy evropské. Způsob uchycení by měl být takový, aby se přidané vlasy nechaly opakovaně použít a nedošlo k poškození vlasů vlastních. Většinou se jedná o několik způsobů prodlužování vlasů, které jsou někdy nazývány různými jmény.

Prodlužování vlasů metodou BOND PLUS


K prodlužování vlasů dochází pomocí tepelně smrštitelného pojítka tak, že slepený konec pramínku je zdrsněn, nebo v novější verzi opatřen speciálně vytvarovaným konektorem. Ke spojení dochází pouze přiložením vlasového pramínku k vlastním vlasům a zafixováním speciální tepelně smrštitelnou spojkou. Tato metoda prodlužování vlasů je poměrně rychlá a k vlastním vlasům velmi šetrná.

Co je prodlužování vlasů? Adresa : http://prodluzovani-vlasu.eu
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: prodloužení vlasů, prodlužování vlasů, vlasy, kadeřnictví Praha
Uloženo: 13.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde