Kvalitní „levné komíny“, to je to oč tu

Stavíte, rekonstruujete – potřebujete nový kvalitní komín? Jste stavební firma a hledáte spolehlivého tuzemského subdodavatele s odborností na stavbu komínů? Našli jste to.
„CJ Blok“ je česká rodinná firma s téměř dvacetiletou praxí v oboru a součastně největší zásilkovou službou komínů a komponentů pro stavbu komínů v ČR.
„CJ BLOK“ – kvalitní „levné komíny“ 21.století
Vysoké standardy kvality komínových systémů se dají odečíst nejen z dlouholetého vývoje a vlastní výroby komínového systému CJ blok, ale i z rozvoje firmy, která od základu postavila podnik dle technologie zakoupené v USA od výrobce strojů Columbia. Samozřejmostí jsou výrobní i surovinové nároky norem EU.
„Levné komíny“ - systém CJ Blok
CJ Blok je třívrstvý komínový systém pro všechny běžně používané druhy paliv technologicky „přísně“ splňující požadavky dnešní doby na kvalitu a komfort stavebního díla. Jednotlivé komponenty komínů jsou z kvalitních certifikovaných materiálů a surovin, vnitřní komínové vložky jsou certifikovány pro mokrý i suchý provoz.
Materiály, ekologie a estetika „levných komínů“
Novodobé světové stavební technologie a vývoj materiálů v oboru „Levné komíny“ nejen neustále sledují a drží s nimi krok, ale aktivně se podílejí na jejich vývoji. Šetrnost k životnímu prostředí je pro „Levné komíny“ principiální až osobní záležitostí. Se stejným nárokem na efektivitu a ekologičnost přistupuje firma i k estetickému požadavku doby.
„Levné komíny“ lidsky a pro lidi
Na současném českém trhu jsou „Levné komíny“ špičkou ve svém oboru, mimo svou odbornost a cenovou přívětivost, i pro svou pečlivost a dodržování smluvních dohod a lidským přístupem k zákazníkovi. Logistiku dopravy při objednávce zásilky komínových systémů firma zajišťuje vlastním dopravním systémem rychle, spolehlivě a levně.

Kvalitní „levné komíny“, to je to oč tu Adresa : http://www.levnekominy.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: komíny, komín, komínové systémy
Uloženo: 11.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde