Získejte startovací balíček Finish na čt

Tato akce platí pro vybrané modely myček Whirlpool se šestým smyslem a funkcí PowerClean. Nabídka obsahuje jak vestavné myčky s panelem, tak i plně integrované myčky nádobí Whirlpool, které mají „ukryté“ ovládání. U myček, na které se akce vztahuje, najdete v obchodě Vestavné-spotřebiče.cz fotografii s výrobky Finish.

Myčky Whirlpool se šestým smyslem
Inteligentní technologie 6. smysl umožňuje optimální výkon myčky při použití minimálního množství energie a času. Technologie měří znečištění vody a tomu přizpůsobuje celý mycí cyklus. Výsledkem je úspora až 30 % času a vody oproti A-A-A myčkám bez této funkce.

Funkce PowerClean
Funkce PowerClean umožňuje mytí velmi znečištěného nádobí (např. připálených hrnců nebo pánví) bez předchozího namáčení a drhnutí. Ve speciální mycí zóně „operuje“ 32 trysek, které pomocí vysokého tlaku odstraní všechny hrubé nečistoty. Při tomto programu se nezvyšuje spotřeba vody ani energie, vzhledem k tomu, že znečištěné nádobí se ukládá do zadní části spodního koše, zvyšuje se i kapacita myčky.

Co obsahuje startovací balíček Finish
Kapsle Finish Quantum – díky technologii cíleného odstraňování i těch nejsilnějších nečistot, dosáhnete vždy skvělého výsledku, a to i u velmi silně znečištěného nádobí. Gel Power Ball, který kapsle obsahují, zaručí zářivý lesk vašich sklenic a zvyšuje odolnost proti korozi skla.

Finish čistič myčky – pouze čistá myčka dělá čisté nádobí! Čistič myčky odstraní díky svému dvoufázovému složení nejen usazené nečistoty a mastnostu uvnitř vaší myčky, ale zamezí i usazování vodního kamene, a tím významně prodlouží životnost myčky.

Finish osvěžovač myčky – eliminuje – neutralizuje - případné nevhodné pachy a dodá vaší myčce svěží vůni.
Získejte startovací balíček Finish na čt Adresa : http://www.vestavne-spotrebice.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Vestavné spotřebiče, kuchyňské spotřebiče, myčka nádobí, myčky Whirlpool, myčka
Uloženo: 07.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde