Ložiska SKF od společnosti Arkov

Společnost SKF je největší světový dodavatel výrobků, řešení a servisu na trhu valivých ložisek a těsnění. SKF je také jednou z předních firem působících v oblasti lineárních produktů, ložisek a servisu obráběcích strojů a je již tradičním výrobcem ložiskové oceli.

Společnost SKF byla založena v roce 1907 švédským inženýrem jménem Sven Wingquist. Wingquist tehdy chtěl především uvést na trh dvouřadé kuličkové naklápěcí ložisko, které vynalezl. Firma se rozvíjela velmi rychle a již od roku 1914 byla zastoupena ve 27 zemích. Další převratné vynálezy, jako např. válečkové ložisko vyvinuté v SKF Norma, Canstatt, soudečkové ložisko a metoda tlakového oleje upevnily pozici firmy a napomohly ke stále větší vážnosti. Velmi brzy se zjistilo, že kvalita valivých ložisek závisí ve velké míře na čistotě materiálu. Proto SKF získala v roce 1916 huť Hofors Bruk, aby tak mohla ovlivňovat potřebnou kvalitu materiálu. V Československu vznikla v roce 1919 firma Kuličková ložiska SKF s.r.o. jako prodejní zastoupení.

Široká nabídka ložisek, těsnění, řetězů



Společnost Arkov již od roku 1992 patří mezi největší dodavatele strojních součástí v ČR. Cílem je nejen flexibilně poskytnout široký sortiment strojních součástí pro průmysl z jednoho místa s pomocí nadstandardních logistických služeb, ale i nabídnout vyšší přidanou hodnotu v podobě vlastních servisních služeb.

Arkov se zaměřuje na několik oblastí především ložiska, řetězy, těsnění, spojovací materiál, pohonné systémy, hydraulické, pneumatické systémy a komponenty.

Ložiska SKF



ARKOV je autorizovaný distributor a oficiální zástupce renomovaných světových i tuzemských výrobců ložisek. Jako certifikovaný prodejce zabezpečujeme velkoobchodní i maloobchodní prodej ložisek SKF, ZKL, KINEX, TIMKEN, INA, FAG.

Ložiska SKF od společnosti Arkov Adresa : http://www.arkov.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: ložiska, skf, arkov, těsnění, řetězy
Uloženo: 05.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde