Dárky na přání

Můžete tedy nakupovat z pohodlí svého domova i na poslední chvíli.

Vtipné hrnky – netradiční dárek
Žertovné hrnky jsou ideálním dárkem pro přítele, přítelkyni, kolegu, kolegyni, manžela, manželku, kamaráda nebo kamarádku. Zcela jistě uděláte obdarovanému radost tímto originálním dárkem. Obdarovaný pak bude bavit své okolí vtipným hrnkem při pití kávy nebo čaje. Vtipný hrnek se bude vyjímat na každém stole. Originální vtipné hrnky s nejrůznějšími motivy a texty jsou vyrobeny z kvalitní bílé keramiky a potištěny sublimační cestou. Pokud byste si rádi nechali udělat vlastní originální hrnek, stačí nám zaslat fotografii v patřičném rozlišení a my vám hrnek vyrobíme. V kategorii dárky na přání naleznete různé typy hrníčků, na které je možný potisk.

Dárky na přání
Pokud má někdo z vašich blízkých narozeniny nebo výročí a vy mu chcete udělat radost, darujte mu originální dárek. Dárek na zakázku potěší víc jak, kterýkoli jiný dárek. Obdarovaný hned pochopí, že jste si dali s dárkem velkou práci a vtiskli jste mu duši. V kategorii dárky na přání naleznete bryndáky, puzzle, podložky pod myš, trenky, polštáře a různé typy hrníčků, na které je možný potisk. Stačí nám zaslat fotografii v požadované kvalitě a my se již o vše postaráme.

Hledáte-li dárky k narozeninám, dárky pro muže, dárky pro ženy nebo originální dárky pro vaše blízké, navštivte GiftBox.cz. Naše dostatečné skladové zásoby zaručují rychlou expedici a včasné doručení na vaši adresu.

Dárky na přání Adresa : http://www.giftbox.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dárky, k narozeninám, na prani
Uloženo: 05.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde