Spodní prádlo a plavky | Timo

Společnost TIMO je česká rodinná firma, která se zaměřuje na design, výrobu a prodej dámského a pánského spodního prádla, plavek, nočního prádla a prádla zdravotního.
TIMO je svým ročním obratem největším výrobce spodního prádla v České republice.
Společnost působí v České a Slovenské republice od roku 1992. Na těchto trzích prodává zboží pod značkou TIMO, TIMO night a SOFT.
K přednostem společnosti TIMO patří nejen široká nabídka zboží, ale především schopnost pružně reagovat na individuální potřeby těch zákaznic, které nemohou na trhu nalézt pro ně funkčně a konstrukčně vhodné prádlo.
Designové středisko společnosti TIMO přináší každoročně na trh kolekci plavek a třikrát do roka kolekci spodního prádla, kde zohledňuje veškeré módní barvy a konstrukční prvky aktuální pro danou sezónu.
Ročně si výrobek značky TIMO koupí okolo 300 tisíc zákazníků.
TIMO poskytuje pracovní příležitosti pro téměř 160 zaměstnanců. Hlavní výrobu firma umístila do závodu Litoměřice, kde každoročně zpracovává více než 60 km krajek, 600 km lemovaček a 6 tisíc km nití.
TIMO vlastní síť 24 vlastních firemních prodejen po celé České republice, kde svým zákazníkům nabízí rozsáhlý zákaznický servis. Zákaznice ocení široký velikostní sortiment až do velikosti G, H, I, J. Prodavačky jsou proškolené tak, aby byly schopné kvalifikovaně odpovědět na všechny dotazy zákazníků.
TIMO se dlouhodobě angažuje v projektech zaměřených na boj proti rakovině prsu nebo v projektech na podporujících vhodnou organizaci volného času mládeže.
Spodní prádlo a plavky | Timo Adresa : http://www.timo.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: podprsenky, plavky, kalhotky, spodní prádlo
Uloženo: 02.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde