Outdoorový Obchod

Dostal jsem za úkol napsat recenzi na nedávno založený obchod s outdoorovým oblečením a výbavou. Obchod má sídlo i jedinou svoji výdejnu ve druhém největším českém městě Brně.

Ke spuštění internetových stránek došlo v červenci roku 2011 a od té doby se obchod snaží na našem malém internetovém trhu prezentovat jako prodejce kvalitního a ověřeného outdoorového oblečení a také nějaké té výbavy do přírody a do hor.

Jak již bylo řečeno, obchod se zaměřuje výhradně na výrobce z České Republiky, aby podporoval místní firmy a v nabídce již figuruje i jeden výrobce ze Slovenska. V současnosti jsou v nabídce tito výrobci: UAX, Humi Outdoor, Rejice, HighPoint, Sensor, Doldy, Klimatex a TrekSport. Postupně se však nabídka neustále rozšiřuje a tak předpokládám, že přibudou i další značky.

V současnosti se obchod zabývá především prodejem oblečení, nabídka vybavení je omezena na batohy, spacáky a pár doplňků jako jsou peněženky nebo kabelky. Z oblečení je k dispozici téměř vše, co turista, cestovatel nebo milovník přírody může potřebovat. Od funkčního prádla, přes termoprádlo, trička, kalhoty, mikiny až po softshell a hardshell bundy. Oblečete se zde tedy opravdu od hlavy až k patě, přesně jak tento obchod hlásá ve svém logu.

Grafické pojetí webu je příjemné, tmavé, tudíž netáhne oči. Co se týče obsahu, mohla by být lepší možnost jeho filtrování, web by se tak stal jistě přehlednějším. Také mi scházel nějaký přehled materiálů a rady jak vybírat různé druhy zboží. Jako opravdový bonus pro zákazníka bych označil online chat, kde je možné kdykoliv konzultovat výběr zboží a požádat o rady kvalifikovaný personál obchodu, který je zde k dispozici téměř celý den, někdy i pozdě do noci, což jsem nikde jinde neviděl.

Závěrem bych jen dodal, že se jedná o mladý obchod, který jistě teprve čeká spousta vylepšení, rozšiřování nabídky a naskladnění většího množství zboží tak, aby co nejvíc vyhověl potřebám zákazníků, o které myslím z řad outdoor turistů nebude mít nouzi.
Outdoorový Obchod Adresa : http://www.outdoorovyobchod.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: outdoor oblečení, outdoor vybavení, outdoor obchod, outdoor shop, softshell
Uloženo: 01.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde