Kupujeme kancelářskou židli

V každé kanceláři je kromě kancelářského nábytku nutnou součástí také kancelářská židle, případně křesla. Své využití však nemají pouze do kanceláří a tedy pro určení k práci. Kancelářské židle a křesla najdou své uplatnění také v domácnostech, zejména pak u stolků s počítačem.
Vybíráme kancelářskou židli nebo křeslo
Při výběru kancelářské židle bychom měli zohlednit hlavně jednu věc, a tou je doba strávená sezením. Pro domácí použití, kdy u počítače doma sedíte pář desítek minut denně postačí obyčejná kancelářská židle anebo jednoduché kancelářské křeslo. Naopak do kanceláří, kde se předpokládá, že bude nutné u počítače sedět dlouhou dobu je potřeba vybrat odpovídající kancelářskou židli. Taková židle by měla být všestranně nastavitelná, měla by zajišťovat zdravé sezení a zároveň být pohodlná.

Židle do kanceláří


Kancelářské židle se liší od křesel tím, že zádová opěrka není pevně uchycena k sedáku. Židle do kanceláří je ve většině případů možné nastavit dle našich potřeb. Kromě výšky sedáku, sklonu opěradla si můžete nastavovat také tuhost houpacího mechanismu. Důležitým parametrem židlí je hlavně typ mechaniky houpání. Levné židle mají jednoduchý houpací mechanismus. Speciální židle pro zdravé sezení mají asynchornní mechanismus. To znamená, že kromě zádově opěrky se naklání také sedák v určitém poměru, který zajišťuje vhodnou pozici sezení při jakémkoliv sklonu opěradla.
Křesla do kanceláří
Oproti kancelářským židlím mají křesla do kanceláří pevně spojenou opěrku zad se sedákem. Toto spojení ve ve většině případů zajišteno područkami, které jsou přimontovány k opěradlu a sedáku zároveň. Kromě výšky sezení je možné u většiny kancelářských křesel nastavit tuhost houpacího mechanismu a samozřejmě také blokaci naklonění křesla. Křesla mají ve většině případů koženkový anebo, u těch lepších, kožený potah. Levná kancelářská křesla jsou potažena látkou.
Dodavatel vybavení pro kanceláře
Kancelářské křesla, židle, stoly, dílenské-pracovní židle, ale i ostatní vybavení nejen do kanceláří můžete pořídit v internetovém obchodě Kancelarske-kresla-zidle.cz. Nabídka je přehledně rozčleněna do jednotlivých kategorií pro snadný výběr. Zboží na e-shopu vystavené je odesíláno k zákazníkům přímo od dodavatelů, kteří jsou zároveň i výrobci. Tím je zajištěna maximálně výhodná cena pro nakupující.

Kupujeme kancelářskou židli Adresa : http://www.kancelarske-kresla-zidle.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: kancelář, křesla, židle, kancelářská křesla, kancelářské židle, pracovní židle,
Uloženo: 31.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde