Noste vaše vlastní tričko

Slyšeli jste už o tom, že existují internetové stránky, kde si můžete vytvořit vlastní návrh trička, mikiny či plyšáka? Jedním z nich je také Shirtinator.cz.

Shirtinator.cz je tu pro každého, koho už nebaví tuctová trička v obchodech bez špetky nápadu. Koho by těšilo nosit stejné oblečení jako stovky dalších lidí? Nyní máte jedinečnou příležitost. Máte nápad, co by se dalo nechat natisknout na tričko nebo mikinu ? Stačí jen nakreslit návrh.

Jako motiv můžete využít nějakou vtipnou hlášku, nakreslit originální obrázek, piktogram, vytvořit si vlastní logo či parodovat známou osobnost. Můžete tvořit cokoliv, co vás napadne. Můžete se nechat inspirovat také některým z více než 1000 již navržených motivů, které jsou k dispozici na Shirtinator.cz nebo vás možná zaujmou nápady dalších uživatelů. Jakmile budete mít návrh připraven, navštivte internetový portál www.shirtinator.cz .

Zde si můžete prohlédnout nabídku předmětů, které je možné nechat vaším výtvorem potisknout. Pro pány jsou to trička, polokošile, mikiny, bundy i čepice. Dámy jistě ocení trička různých střihů, spodní prádlo či placky. Pro děti jsou na výběr trička, body i čepičky. Stačí zvolit správný produkt a můžete se dát do práce.

Jste-li připraveni, vyberte nejvhodnější barvu vybraného produktu a nahrajte vlastní obrázek. Tričko můžete nechat potisknout zepředu či zezadu, k dispozici jsou i rukávy, záleží jen na vás, jakou máte představu. Nezapomeňte vybrat také velikost a počet produktů, které chcete nechat vyrobit.

Rozhodnete-li se pro tvorbu vlastního trička na Shirtinator.cz , musíte počítat s vysoce kvalitními výrobky a značkami. Připravte se také na špičkový dlouhotrvající potisk. Hotový výrobek od Shirtinator.cz můžete mít do týdne doma. Jste připraveni? Tak na co ještě čekáte? Oslňte své okolí zcela novým lookem!
Noste vaše vlastní tričko Adresa : http://www.shirtinator.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: tričko,trička,trička s potiskem,vlastní tricko,potisk textilu
Uloženo: 21.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde