Ohřívače rukou a zapalovače Zippo

Od té doby bylo vyrobeno přes 400 miliónů zapalovačů v různých provedeních a sériích. Mnoho z nich se stalo cílem vášnivých sběratelů, kteří prahnou po každém novém modelu.

Ucelenou online nabídku aktuálních modelů Zippo zapalovačů naleznete na ZippoShop.cz. K dispozici jsou Zippo repliky, klasické Zippo zapalovače, sběratelské kolekce, speciální kolekce a příslušenství pro Zippo zapalovače.

Repliky Zippo zapalovačů
Zapalovače v této kategorii se vrací k originálním stylům, které byly vyráběny během období druhé světové války. V tomto období byly zapalovače dodávány především do armády. Během války ve Vietamu byly nechvalně používány k vypalování vesnic a to díky patentované ochraně knotu Zippo zapalovačů. Díky této vlastnosti nemůže plamen po dopadení na zem uhasnout.

Sběratelské kolekce
Zippo zapalovače jsou vítaným cílem sběratelů, kteří oceňují fakt, že firma Zippo Manifacturing vyrábí zapalovače v různých seriích a provedeních. Zakoupit si můžete například zapalovač z kolekce RoseArt, které se designově zaměřují na strukturu exotického dřeva. Jedná se především o stolní zapalovače, které jsou krásným doplňkem pracovního stolu každého kuřáka.

Pokud se chcete stát majitelem Zippo zapalovače, navštivte specializovaný eshop ZippoShop.cz a vyberte si z naší kompletní nabídky Zippo, který vám bude nejvíce vyhovovat. Těšíme se na vaši návštěvu.

Ohřívače rukou a zapalovače Zippo Adresa : http://www.zipposhop.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zippo
Uloženo: 19.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde