Pronajměte si autojeřáb s kvalifikovanou

Mobilní jeřáb a další užitečná těžká technika je nepostradatelným pomocníkem pokud se rozhodnete stavět ve velkém. Náš pronájem autojeřábů Praha vám nabízí autojeřáby Tatra a Grove s nosností 20 až 80 tun.
Do velmi těžkého terénu, se perfektně hodí autojeřáb Tatra 815. Prošel si zkouškami na zkušebním polygonu na Sibiři, ještě před uvedením na trh a tudíž mu můžete plně důvěřovat. Je vybaven výkonným motorem T3D s vidlicovým, vzduchem chlazeným osmiválcem.
To není vše, co půjčovna autojeřábů nabízí. Je libo vyšší nosnost autojeřábu? Pak vám zkuste autojeřáb Grove GKM 3055E, jeho maximální nosnost je 55 tun. Tento jeřáb se může pochlubit dosahem až 58 metrů. K dispozici je také autojeřáb Grove GMK 4080 E jehož maximální hmotnost činí 80 tun a dosah celých 73 metrů. Kvalifikovaná obsluha při pronájmu je samozřejmostí.
Můžete využít také náš pronájem autojeřábů Kladno. Pokud se rozhodnete pro využití našich služeb, pak náš technik navštíví místo stavby a zdarma poskytne odbornou poradenskou činnost, co se týče zdvihacích zařízení.

Pronajměte si autojeřáb s kvalifikovanou Adresa : http://www.pronajemjerabu.eu
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Půjčovna autojeřábů, Pronájem autojeřábů Kladno, Pronájem jeřábů Praha
Uloženo: 11.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde