Kamenivo od mistra v oboru

Pohybujete se v oblasti stavebnictví a potřebujete drcený štěrk? Sháníte spolehlivého dodavatele? Pak jste na správném místě. Naše společnost působí na trhu již od roku 1991, tudíž se na kvalitu našich služeb můžete spolehnout. Těžba probíhá v souladu se zásadami ekologické těžby s minimálními dopady na životní prostředí. Kamenivo, které vyrábíme je převážně určeno pro výrobce stavebních betonů, nicméně stále více nás vyhledávají výrobci specializovaných betonových výrobků.
Vyberte si z bohatého sortimentu kameniva. K dispozici je například dekorační kamenivo, okrasné kameny, drcený štěrk, prané kamenivo, neprané kamenivo a další druhy si od nás odvezete za výhodné ceny. Prohlédněte si ceník štěrku a informujte se o případné ceně objednávky. Nabízíme také službu dovoz štěrku.
Co vám nabízíme dále? Pokud máte zájem o koupi písku, pak i v tomto případě si u nás přijdete na své. Nabízené ceny vám přehledně ukážeme v sekci ceník písku. Ceny jsou uvedené s i bez DPH. Majitel dětského pískoviště i stavební firmy u nás nalezne, co hledá. Umožňujeme vjezd i malým odběratelům. Navštivte naše stránky a dozvíte se více.

Kamenivo od mistra v oboru Adresa : http://www.piskovnadolany.cz/drceny-sterk
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Drcený štěrk, Ceník písek, Dovoz štěrku
Uloženo: 28.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde