Vyberete si svůj RC model?

Také jste se stali příznivcem RC modelů, nebo o nich teprve přemýšlíte? Nevíte, o čem je řeč? Znamená to, že jste se s nimi ještě nesetkali. Přitom jsou v poslední době velkým hitem. Pojďme si je více přiblížit. Potěší každého příznivce modelařiny.
O RC modelech
Jak vlastně vzniklo pojmenování RC modely? RC představuje zkratku z anglického „radio controled“, což můžeme přeložit jako „rádiem řízený“. RC modely jsou tedy zmenšeninami a napodobeninami, které jsou ovládané na dálku rádiovým signálem. Může jít např. o RC auta, RC letadla, RC lodi, RC vrtulníky, rc tanky atd.
Ovládání modelu je možné pomocí vysílače-ovladače a přijímače, který přijímá signál. Systém přenosu informace můžeme přirovnat rozhlasovému vysílání.
Obecně rozlišujeme RC modely na ty, které jsou na baterie, a na modely na spalovací motory. RC modely na baterie mají tichý chod a hodí se pro zákazníky, kteří se nechtějí příliš věnovat údržbě RC modelu.
Naše RC modely jsou prověřené zkušenými modeláři a potěší vás i jejich příznivá cena. Dopřejte si i vy svou chytrou „hračku“.
Konkrétní RC modely
Vyberte si z široké nabídky RC modelů takový, který vás nejvíce zaujme. Nabízím vám RC auta, RC letadla, RC lodě, RC tanky, RC motorky atd. Záleží jen na vás, který si pořídíte. Nejenže si můžete zakoupit samotné RC modely, ale je tu pro vás k dispozici i další příslušenství k nim. Vybavte si kompletně svůj model. A co když se vám na vašem RC modelu porouchá nějaká část? Neznamená to, že si hned musíte kupovat nový model. Máme pro vás totiž i náhradní díly, kabely, motory atd. Během chvíle bude váš model opět jako nový.
RC modely jsou čím dál oblíbenější. Vyberte si i vy své RC letadlo, RC auto či jiný RC model. Užijete si spoustu zábavy.

Vyberete si svůj RC model? Adresa : http://www.rc-rcmodely.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: rc modely, rc auta, rc letadla, rc vrtulníky, rc lodě, rc tanky, modely na dálko
Uloženo: 19.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde