Moderní, tištěné a ručně malované obrazy

Dovolujeme si Vám představit moderní obrazy, tištěné na kvalitní plátno.Vybírat můžete obrazy květinových, abstraktních, moderních, přírodních motivů. Moderní motivy široké škály obrazů zajišťují, že si vybere skutečně každý. Motiv obrazu se tiskne pomocí nejmodernější technologie na kvalitní lněné plátno.
To je napnuto na dřevěný rám ze sosnového dřeva o tloušťce 3 x 1,5 cm. Plátno je i s částí motivu nataženo přes boky obrazu - rámu a díky tomu je připraven k zavěšení na stěnu bez nutnosti rámování.
Vysoké rozlišení fotografií spolu s vysokou kvalitou tisku umožňuje získat dokonalou ostrost i ve velkých formátech.
Barvy nejvyšší kvality udrží barevnost obrazu po dlouhá léta a zároveň jej chrání proti škodlivému vlivu UV záření. Možno otírat vlhkým hadříkem.
Zajímavé moderní obrazy vhodné jak k zútulnění domova, tak vhodné do kaváren, restaurací, salonů a firem.
V kategorii ručně malovaných obrazů Vám představujeme obrazy, které Vám vyzdobí interiér restaurací, kanceláří, hotelů a bytů. Obrazy jsou malované na plátně až po jejich boční plochy a díky tomu se obrazy nemusí dále rámovat a mohou se rovnou umístit do Vašeho interiéru.Představujeme Vám krásné, originální obrazy, vytvořeny zahraničními umělci.0brazy jsou namalovány na kvalitní italské plátno, malba je i přes okraj čímž na sebe obrazy krásně navazují.Obrazy je možno namalovat dle Vašich požadovaných rozměrů.Plátno- lněno-bavlněné, italské, řádně vypnuté na vysušeném smrkovém rámu.Barva- italská barva Polycolor
Moderní, tištěné a ručně malované obrazy Adresa : http://www.svet-obrazu.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: obrazy, obraz
Uloženo: 26.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 3.7

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde