Ubytování Brno, hotely v brně

Chcete si udělat výlet do Brna či tam jedete na služební cestu a sháníte ubytování v Brně, které Vám bude vyhovovat? V tomto článku Vám nabídneme hned dva tipy na hotely v Brně, které jsou osvědčené a nabízí velmi kvalitní služby.
Prvním z nich je Hotel Arte. Ubytování, Hotel Brno neboli hotel ARTE – to je příjemné ubytování v Brně, a to přímo v centru města. Hotel sousedí s nejhezčím brněnským parkem – Lužánky. Nachází se jen 7 minut chůze od světoznámé Vily Tugendhat a 15 minut jízdy autem od brněnského výstaviště.
Na stránkách tohoto hotelu Arte najdete i virtuální prohlídku, díky které si můžete hotel předem prohlédnout. Hotel nabízí také ubytování v luxusně vybaveném a prostorném apartmánu.
Druhým hotelem, jehož služby Vám můžeme vřele doporučit, je Hotel U Šuláka - ubytování Brno. Tento hotel leží poblíž Brněnské přehrady a cca 9 km od centra Brna. Můžete si zde uspořádat svatby, promoce, různé večírky a rauty až pro 60 hostů.
Brněnská přehrada, v jejíž blízkosti hotel leží, je oblíbeným místem pro návštěvníky i obyvatele Brna. Najdete zde spoustu možností, jak trávit volný čas. Můžete se třeba projet parníkem, vyzkoušet si yachting nebo si zajít do krásné přírody na výlet, třeba na hrad Veveří, k poutnímu místu U tří křížů nebo do přírodního parku Podkomorské lesy.
Okolí přehrady je také vhodným místem třeba pro cykloturistiku, jízdu na kolečkových bruslích, volejbal nebo golf.

Ubytování Brno, hotely v brně Adresa : http://hotely-brno.eu/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hotely v Brně,Ubytování, Hotel Brno,ubytování Brno
Uloženo: 21.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde