RC modely

Prodáváme RC modely a kompletní příslušenství pro RC modely od prověřených kvalitních výrobců. Nabízíme RC modely mnoha typů: RC letadla, RC vrtulníky, RC auta - auta na dálkové ovládání, RC lodě, RC tanky a RC modely mnoha dalších strojů. Dále u nás najdete veškeré příslušenství pro RC modely. Nabízíme motory, akumulátory, nabíječe a palivo pro RC modely. Najdete u nás také stavební materiály, které při konstrukci RC modelů využijete a v neposlední řadě katalogy a knihy, které se RC modely zabývají.

Prodáváme oblíbená RC auta – auta na dálkové ovládání a kompletní příslušenství pro RC auta – auta na dálkové ovládání od prověřených kvalitních výrobců. Nabízíme elektrická RC auta i auta na dálkové ovládání se spalovacím motorem. Dále u nás najdete veškeré příslušenství pro vaše RC auta. Nabízíme náhradní a tuningové díly pro RC auta.

Prodáváme také RC vrtulníky a kompletní příslušenství pro RC vrtulníky od prověřených kvalitních výrobců. Nabízíme kompletní sety i RC vrtulníky bez vysílače. Dále u nás najdete veškeré příslušenství pro vaše RC vrtulníky. Nabízíme náhradní a tuningové díly pro RC vrtulníky.

Nabízíme i plastikové modely od prověřených kvalitních výrobců. Nabízíme plastikové modely AZmodel, Revell, Mac Distribution, Zvezda, Dragon, Italeri, Bílek, Barnet, Směr nebo Preiser. V naší nabídce najdete také barvy, ředidla a lepidla pro plastikové modely.


Nakupujte RC modely, plastikové modely, makety a modelářské příslušenství v našem on-line obchodě, nebo si přijďte prohlédnout a vybrat RC modely a jiné zboží osobně do některé z našich kamenných prodejen v Praze nebo Bratislavě.

RC modely Adresa : http://www.peckamodel.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: RC modely, RC auta, RC vrtulníky Revell
Uloženo: 17.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde