Pohádková pohotovost

Kdo by nechtěl alespoň občas strávit čas ve světě, kde dobro vždycky zvítězí nad zlem, kde mohou lidé létat, mluvit se zvířaty i s věcmi. Že takový svět neexistuje? Omyl! Takový svět tu vždycky byl, je tu i dnes a vždycky také bude. Je to pohádkový svět!
Fantazie není to, co skutečně vidíme a na co si můžeme sáhnout, fantazie je svět kdesi uvnitř nás samotných, je to schopnost snít s otevřenýma očima. Jako malí v pohádkovém světě žijeme a připadá nám to naprosto samozřejmé, čím jsme ale starší, tím nás ten skutečný svět více a více pohlcuje a nakonec se v něm ztratíme docela. Ale jsou tu děti! A s nimi i naděje, že se alespoň na chvíli zastavíme a …
"Povídej mi pohádku," slýcháváme často. "Ale nějakou novou, úplně jinou. Jenom pro mě!" Co teď? Kdyby tak existovala nějaká pohádková pohotovost! A představte si, že existuje. Já ji našel. Šikovná věcička.
www.pohadkovapohotovost.cz
Vyberete si v přehledném menu, do objednávkového formuláře napíšete svoje požadavky a za pár dní máte doma pohádku či básničku pro malou ratolest nebo povídku, popřípadě blahopřání pro dospěláka. Příběhy šité na míru. A samé originály. Nepořídíte je v žádném knihkupectví na světě ! Onemocnělo vám dítě? Blíží se vánoce? Babička oslavuje promoci? Teď už je tu snadná pomoc.
Netradiční E-shop Pohádková pohotovost není nikterak okázalý a neslibuje nemožné. Všechno je tu jasné a přehledné, najdete tu i ukázkovou pohádku a autoři (skrývající se pod jménem Popo – a to je píšící pes) slibují i další ukázky, též originální obrázky a dále pohádky nejen na přání, ale i ty (levnější) hotové. A kdo ví, jakých dalších překvapení se ještě můžeme dočkat.
Pořídit svým blízkým originální dárek leckdy není jen tak. Já už vím, jak na to !

Pohádková pohotovost Adresa : http://www.pohadkovapohotovost.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: pohádkový, fantazie, pohádka na přání, příběhy šité na míru, Popo
Uloženo: 09.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde