Zazdíváme trezor

Lámete si hlavu a stále se ve své vrtkavosti nemůžete rozhodnout? Co takhle se nechat inspirovat moderním trendem, nesoucí označení ve zdi Pokud zvolíte tuto možnost instalace, je nutné se předem domluvit na přesném umístění trezoru. Ideálním místem je prostor pod schody a nebo v druhém případě nosná obvodová zeď. Dále se nabízí nefunkční komín, který bývá nejvhodnějším řešením díky své dostatečné hloubce, jež je pro instalaci primární výsadou. Venkovní stěna se ze stejného důvodu může proměnit v nepříjemný problém. Samotnou montáží trezoru se snadno naruší tepelná izolace, kterou je nutno následně dořešit, aby do domu nepronikal nadměrný chlad. Naše společnost vám dokáže odborně poradit a vyřešit situaci s individuálním přihlédnutím k danému prostoru.

Základní aspekty



Trezor se ukládá do klasického betonového lůžka, který je minimálně 10 cm silný po všech jeho stranách. Při výběru betonu se musí dbát na důkladnost a především pevnost. Náhradním řešením při výběru materiálu se nabízí cementový potěr s příměsí cementu v poměru 8:1, který dokáže trezor plně ochránit před vytrhnutím ze zdi. Při dodržení profesionálního postupu a kvalitních příměsí se každý pokus o vytrhnutí ze zdi potká s negativním dopadem zlodějovi snahy.

Postup při zazdívání trezoru



Nejdříve si připravme stavební otvor, který bude o 20 cm větší a širší, než je čelo trezoru a zároveň o 10 cm hlubší, než je jeho hloubka
Proti poškození trezoru betonovou směsí, použijeme silnější fólii a řádně ji přilepíme lepicí páskou.
Na řadu přichází jemnější práce. Trezor si postavíme na cihlu, přičemž zachováme rovinu přední stěny se zdí. Pomocí dřevěných špalíků docílíme roviny ve všech ostatních směrech.
Nezapomeňte, že po stranách musí vzniknout minimálně 10 cm prostor pro betonovou výplň
Následně si připravíme betonovou směs, která by se svou konzistencí měla podobat hlíně, nesmí být příliš suchý, ani naopak Při kladení by měl držet tvar. Před samotným betonováním navlhčete zdivo, tím zabráníte nadměrnému odvodu vody z betonu.
Nanášení začněte pod trezorem odzadu k vám a následně strany. Každou vrstvu betonu důkladně udusejte.
V posledním bodě stačí udělat to nejednoduší, čekat. Beton tvrdne dva dny, ale nic nezkazíte, když čekací lhůtu prodloužíte na týden. Trezor následně otevřete, vytřete do sucha a nechte alespoň dva dny dýchat.</p>

Autor - http://www.jinova.cz/
Zazdíváme trezor Adresa : http://www.jinova.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: trezor, trezory
Uloženo: 09.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde