Bobiš.cz - Inzerce, bazar zvířat na netu

Jsme specializovaný inzertní bazar zvířátek. Můžete u nás prodat nebo koupit psa, kočku, králíčka, akvarijní rybky, papoušky a mnoho dalších zvířat. Inzerce je u nás přehledná, s mnoha kategoriemi. Svůj inzerát si můžete zvýraznit, součástí jsou i statistiky prohlíženosti. Vysoká návštěvnost našeho bazaru Bobis.cz vám zajistí úspěšný prodej nebo koupi.

Bobiš.cz je inzertní server, do kterého můžete vložit poptávkový nebo nabídkový inzerát v případě, že si chcete pořídit nebo prodat jakékoliv zvířátko. Velké množství kategorií Vám usnadní nejen výběr, ale i vhodné zařazení Vašeho inzerátu. Nabízíme Vám také mnoho výhod a funkcí - např. statistiky, topování, aj. Součástí bazaru Bobiš.cz je i diskusní fórum a katalogy zvířecích služeb.

Pes, kočka, králík, papoušek, akvarijní rybičky a mnoho dalších zvířátek na prodej. Vyberte si v našem inzertním bazaru zvířátek svého domácího mazlíčka nebo hospodářské zvířátko. Denně velké množství nových inzerátů a vysoká návštěvnost Vám zajistí rychlý a snadný prodej nebo nákup zvířátka. Inzerujte zdarma na Bobis.cz
Bobiš.cz - Inzerce, bazar zvířat na netu Adresa : http://www.bobis.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Inzerce, inzeráty, bazar, inzerát, inzerce zdarma, zvířata, zvíře, pes, kočka, k
Uloženo: 07.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde