E-shop s chovatelskými potřebami Mámejer

Využijte i vy předností e-shopu Mámejerádi.cz a spolehněte se na ověřeného prodejce potřeb pro vaše mazlíčky.

Máte doma svého zvířecího přítele? Záleží vám na tom, jestli má vše, co potřebuje ke spokojenému a zdravému životu? Pak právě pro vás máme v Mámejerádi.cz skvělou zprávu. Spustili jsme kamennou prodejnu, polepšili si díky vlastním skladovým prostorům a spolu s tím vám přinesly řadu výhod.

Nyní si u nás můžete zakoupit nejen chovatelské potřeby, ale i živá zvířata, jako jsou rybičky, morčata, králíčci, křečci, činčily, osmáci, andulky, terárijní zvířata a další. Mimo jiné v nabídce najdete i vybavení pro akvárium a mražené krmivo pro rybičky. Na jednom místě tak máte opravdu vše pro zahájení života chovatele.
Proč Mámejerádi.cz? Sami jsme chovatelé

Život bez zvířat je pro stále víc lidí nemyslitelný. Chovatelství je tak rozšířený pojem, že dnes už nám nepřijde tak zvláštní a výjimečné, když při procházce po městě vidíme třeba fretku na vodítku. Psy a kočky už bereme jako samozřejmé.

Zvířata přinášejí radost. Dokáží změnit život, zbavit samoty a stát se milými společníky. Aby tomu tak ale bylo vždy, je nutné, aby zvířata byla zdravá a nic jim nechybělo. Splnit všechny jejich potřeby se může stát obtížné. Možná vás odrazuje nemožnost vyznat se v moři věcí a doplňků a jejich vysoká cena. Na Mámejerádi.cz vám však vyjdeme vstříc.

Dobře víme, že váš zvířecí společník je jedinečný a vyžaduje individuální přístup. Jen běžné krmivo nestačí. Proto mu zajistíme opravdu vše, co potřebuje.
Navštivte nás v ráji chovatelů
Důvody pro náš e-shop:

Velmi příznivé ceny
Odborné poradenství od prodejců a chovatelů
Garance kvality, speciální akce, výhodný slevový program

Nabízíme vám široký sortiment různorodého zboží. Vybrat si můžete krmivo, doplňky, ale i hračky a další zboží. U každého zboží vám poskytneme plný zákaznický servis. Klademe důraz na rychlé zaslání zboží a poradenství.

Navíc můžete využít speciálních akcí, jako je například slevový systém pro stálé zákazníky či výprodeje.

Podívejte se na Mámejerádi.cz a zjistěte, čím můžete potěšit svého zvířecího přítele. Jsme vám k dispozici 24 hodin denně. Chcete mít přehled o novém zboží a slevách? Stačí se zaregistrovat.
E-shop s chovatelskými potřebami Mámejer Adresa : http://www.mamejeradi.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: chovatelství, zvířata, mazlíčci, psi, kočky, akvaristika, teraristika, papoušci,
Uloženo: 07.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde