Tablet pro práci i zábavu za dostupnou c

Hledáte vhodné zařízení s dostatečnou kapacitou? Pak se poohlédněte po tabletu Power Energy Mobile MID M7. Na trh přišlo zařízení s displejem o velikosti sedm palců a je postaveno na stylu Apple iPad. Může se pochlubit rozlišením 800 x 480 pixelů, příjemným designem, který zaujme i náročného uživatele, a svojí vnitřní pamětí o velikosti 8 GB je naprosto dostačující pro běžné používání. Jedná se o vhodného pomocníka pro ukládání videa, hudby či fotografií. Pokud si nevystačíte s vnitřní pamětí, pak si ji můžete rozšířit o paměťovou kartu microSDHC až na 32 GB. Dominantou tabletu je rychlý procesor, který má označení Samsung A8 PV210 1GHz. Mnohé zaujme také vysoká kapacita paměti RAM, která činí 512 MB.
Tablet Power Energy Mobile MID M7 Vám splní veškeré Vaše představy o komfortní práci a to zejména díky multidotykovému displeji. Zajímavým lákadlem se stalo přehrávání filmů v HD kvalitě. Již nemusíte tedy kupovat drahý iPad, protože toto multimediální zařízení je dokonalou konkurencí za poměrně nižší cenu, která Vám neudělá vítr v peněžence. Připojte si tablet k televizi prostřednictvím HDMI výstupu, můžete si jej však napojit i na počítač či PC klávesnici, slouží totiž také jako ukládací zařízení. HDMI výstup má navíc vysoké rozlišení 1080P a nechybí ani G-Sensor.
Milovníky hraní potěší výkonná grafická karta ideální pro hraní 3D her. Tablet disponuje operačním systémem Android 2.2, díky němuž můžete do zařízení nainstalovat veškeré programy, jež najdete na portálu Google Market.
Pokud budete v blízkosti signálu Wi-fi, pak se jednoduše připojíte ke svému e-mailu či na sociální síť. Pořizujte také prostřednictvím tabletu fotografie díky integrované kameře, jejíž rozlišení je 0,3 Mpix a poslouží Vám také při komunikaci přes Skype. Výhodou tohoto multimediálního zařízení je také integrovaný prohlížeč Google Chrome, který je oceňovaný zejména za svou rychlost.
Kupte si tablet Power Energy Mobile MID M7 a zaručujeme Vám, že s ním budete maximálně spokojeni!

Tablet pro práci i zábavu za dostupnou c Adresa : http://www.kabelmanie.cz/tablet-7inch-power-energy-mobile-mid-m7/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Tablet Power Energy Mobile MID M7
Uloženo: 05.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde