Pořádá váš soused obden grilování?

Pořádá váš soused obden grilování?
Špekáčky na ohni už vám nechutnají? Vůně grilovaného masa ze sousední terasy probouzí Vaši představivost? Nastal čas vybrat nový gril s kvalitním příslušenstvím.

Pořiďte si zahradní gril!
Vaše rodina ocení novou podobu obědů a večeří, žena zajásá, až vytvoříte první specialitu na grilu a souseda můžete pozvat na ochutnávku spojenou s výměnou informací o nejlepším grilovacím koření.
Jak vybrat zahradní gril?
Neorientujete se ve spleti značek a typů? Není to tak složité – chcete-li mít přece jen trochu kouře a sazí pro typickou atmosféru, zvolte gril na dřevěné uhlí Cadac nebo Weber. Pokud chcete grilovat na balkoně nebo malé terase, zvolte elektrický gril s naprosto čistým provozem. Máte-li rádi komfort, čistý vzduch a rychlou přípravu pokrmů, vyberte gril plynový, např. Grandhall, Campingaz, Cadac nebo Weber. Pokud dbáte na zdravou výživu, není pro Vás grilování rozhodně tabu. Na trhu jsou grily s bočními hořáky, u kterých odkapávající omastek nepřijde do kontaktu s rozpálenými hořáky a netvoří se škodlivé látky. Tyto grily lze vybrat ze sortimentu značek Campingaz a Grandhall. Díky jednoduchému ovládání se brzy naučíte grilovat i pokrmy na které jste si dřív netroufali, např. ryby, zeleninu apod. Pro labužníky jsou dostupné i speciální grilovací kuchařky, které omráčí i Vašeho v grilování zběhlého souseda.

Grilovací příslušenství…

K vašemu novému grilu patří také spousta grilovacích doplňků, speciálních koření, udících lupínků, grilovacího nářadí a dalších vychytávek, které z vašeho grilování učiní obřad a vděčné téma k hovoru s přáteli. Nedílnou součástí pohodové atmosféry je i zahradní nábytek, slunečníky, infrazářiče pro chladné večery a další produkty, které vám můžeme nabídnout v našem internetovém obchodě www.zahradni-grily.com. Vaše zahrada nebo terasa se pak stane místem setkávání Vaší rodiny a přátel, pohodovým útočištěm, kam se všichni budou těšit.

Specializovanou prodejnu naleznete v Hradci Králové, ulice Pospíšilova 281. Telefon +420 495 760 302, e-mail: info@kbsport.cz. Více informací na webových stránkách www.kbsport.cz

Pořádá váš soused obden grilování? Adresa : http://www.zahradni-grily.com/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Gril plynový, zahradní gril
Uloženo: 20.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde