VyberŠperky.cz

Zabýváme se prodejem různých druhů šperků z chirurgické oceli. Prsteny, naušnice, řetízky, náramky, náhrdelníky, piercingy. Vše převážně z chirurgické oceli, dále pak wolframu, titanu a stříbra. Na počkání provádíme rytí do prstenů, náramků a destiček z chirurgické oceli.

Naším hlavním cílem je nabídnout Vám, našim zákazníkům, co nejpestřejší nabídku různých druhů šperků z chirurgické oceli a umožnit tak originální vyjádření sebe samotného. Nabízené produkty se snažíme obměňovat dle aktuálních trendů a požadavků zákazníků. Jak známo chirurgická ocel patří mezi materiály, které nepůsobí alergické reakce, jako to může být u jiných druhů kovů. Víme, jak je v tomto případě kladen důraz na kvalitu materiálů a jejich zpracování, proto nabízíme pouze šperky, které byly testovány příslušným úřadem a splňují ty nejpřísnější požadavky na čistotu materiálů bez podílu vedlejších kovů jako je nikl, mosaz, apod. Šperky, které u nás zakoupíte jsou bezpečné pro lidské tělo. Mezi naše zásady patří maximální komunikace se zákazníkem, proto se snažíme být k dostižení 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a co nejrychleji vyřizovat Vaše objednávky a v případě reklamace i co nejrychleji vyřizovat tuto nepříjemnou událost. Rádi Vám poradíme s výběrem šperků a jejich případnou kombinací.

Poskytujeme výběr z více jak 2.000 produktů. Zboží vždy skladem, připravené k dodání do druhého dne. Těšíme se na Vaši návštěvu.
VyberŠperky.cz Adresa : http://www.vybersperky.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Prsteny, naušnice, řetízky, náramky, náhrdelníky, piercingy, chirurgická ocel,
Uloženo: 19.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde