Zdravá strava vás udrží fit

Celosvětově lidská populace přibírá na váze, zdárným příkladem jsou nejen Spojené státy americké. A všichni moc dobře víme, co takovéto nárůsty váhy způsobují, nejen neoblibu okolních lidí. Jsou to především zdravotní problémy, jako jsou řídnutí kostí, rakovina a další civilizační choroby. Jak se ale proti těmto jevům bránit? Není to dáno už v genech?
V genech samozřejmě tělesná konstituce dána je, ale vůlí a podporou se dá změnit spousta věcí, i postava. Vůle určuje vyhranit si cíl a jít za ním a podporou může být cvičení, strava atd. My se nyní zaměříme na to asi nejdůležitější, na stravu, protože především díky ní člověk zvyšuje svou váhu.
Je možné samozřejmě “brát” různé diety, o kterých si člověk přečte v časopisech, ale nechce-li věřit jen propagačním a reklamním textům, může vyzkoušet něco sofistikovaného. V Plzni a jejím okolí můžete vyzkoušet FIT stravu formou krabičkové diety, která je prezentována na webových stránkách www.FIT-Strava.cz. Krabičková dieta si už nejen u nás, ale především ve světě získala řadu spokojených zákazníků z řad žen i mužů.
Její princip spočívá ve vytvoření jídelníčku, který je navržen odborným výživovým poradcem ve dvou variantách jak pro muže, tak pro ženy. Nejedná se však o žádný jídelníček, který byste si museli sami doma připravovat, o to se postaráme my a naše krabičková dieta. Příprava jídel dodržuje veškeré známé kuchařské postupy pro minimální ztrátu vitamínu a živin, které je v běžné domácnosti velmi obtížné dodržet. Jedná se o skladbu pěti jídel na celý den, nutričně i kaloricky vyvážených zdravých chodů, které zajistí pro Vaše tělo příjem všech potřebných živin. Takto připravenou čerstvou a dietní stravu Vám přivezeme v krabičkách na Vámi určené místo.
Programy/Varianty jsou tedy dvě, a to program Hubnutí a program Zdravá linie. Není nutné snad ani více tyto programy popisovat, program Hubnutí má na starost snížení váhy, program Zdravá linie udržuje rovnováhu těla a zaručuje pro organismus skutečně zdravé stravování a zabraňuje opětný nárůst váhy z důvodu nevyvážené a nepravidelné stravy.

Zdravá strava vás udrží fit Adresa : http://www.fit-strava.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Zdravá strava
Uloženo: 08.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde