Kvalitní čínské zelené čaje

Zelený čaj je jedním z nejstarších a nejušlechtilejších divů přírody. Nejpopulárnější nápoj asijských zemí je znám již více než 5000 let. Zelený čaj obsahuje mnoho cenných látek, které stimulují a zároveň uklidňují smysly, čistí tělo a pozitivně ovlivňují mysl. Kolébkou zeleného čaje je Čína. Podle pověsti jej objevil císař Shen – Nung. Na zahradě před ním stál džbán horké vody a vítr do něho zavál několik lístků divoce rostoucího zeleného čaje. Císařovi nápoj velmi zachutnal a zelený čaj se začal na císařském dvoře pravidelně připravovat.

Navzdory skutečnosti, že je zelený čaj znám již tisíce let, do Evropy byl přivezen až v 16. století a zpočátku byl považován za lék. Skutečně populární v Evropě se stal ve století 20. díky medializaci, podpoře zdravého životního stylu a na podporu hubnutí. Zelený čaj je považován za klasický způsob prevence mnoha nemocí, a ne bez důvodu je nazývám čajem dlouhověkosti. Lidé, kteří pijí několikrát denně zelený čaj, žijí déle, složky obsažené v zeleném čaji prodlužují mládí a jeho pravidelná konzumace snižuje pravděpodobnost infarktu, snižuje hladinu cholesterolu, riziko zubního kazu a je výbornou prevencí proti rakovině.

Kvalitní čínský zelený čaj je ideálním nápojem pro aktivní lidi, jejichž práce vyžaduje neustálé soustředění. Co může být za takových podmínek příjemnější než šálek zeleného čaje, který povzbudí mysl, soustředění a posílí paměť? Chcete si v klidu domova zakoupit kvalitní čínský zelený čaj? Navštivte www.cajovydychanek.cz , kde naleznete bohatou nabídku čajů dovezených z kolébky zeleného čaje, z Číny.

Kvalitní čínské zelené čaje Adresa : http://www.cajovydychanek.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: čínské zelené čaj,zelený čaj,sypané čaje,
Uloženo: 07.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde