Výškové práce Žďár nad Sázavou

Mnohdy je velmi obtížné pracovat ve vysoké výšce a k tomu tam ještě provádět složité a odborné elektromontáže, podobné práce. Je k tomu potřeba také mít potřebné vybavení, které rozhodně nepatří k tomu levnějšímu, a jeho nákup pro jednorázové užití není ideální investicí.
Naštěstí existují firmy, které toto vybavení mají, umí s ním skvěle pracovat, práce ve výškách jim nevadí, a jsou schopné nabídnout své služby i vám, ať jsem domácnost či firma.
Takovou společnost naleznete samozřejmě i na internetu, konkrétně se jedná o Patrik Augustin – MONTAZE.ORG, kterou naleznete na adrese stejného tvaru, montaze.org . A co bychom o ní mohli sdělit? Například to, že se “ve výškách” pohybuje již od roku 1995, kdy se zabývala převážně výpočetní technikou a telekomunikacemi. V roce 1998 do svého portfolia přidala bezdrátové technologie, včetně jejich konstrukcí, a nastal tedy nezastavitelný přesun z pozemních prací na práce nadzemní. Na veškeré nabízené a poskytované práce/služby samozřejmě má potřebná platná osvědčení, oprávnění, certifikáty. Zákazníci tak nemusejí mít vůbec strach, že by svěřovali práci někomu, kdo dělá tzv. “na koleni”.
Z portfolia nabízených prací a služeb lze jmenovat například výškové práce včetně péče o stromy a revize OOPP, elektroinstalace včetně revizí a integrací kamerových systémů, komplexní služby v oblasti správy i výstavby hromosvodů, a provádění montáží, revizí protipožárních ucpávek HILTI.
Na internetových stránkách MONTAZE.ORG také naleznete sekci Aktuality, na kterých se můžete dozvědět o aktuálních hrozbách i pracích určených např. pro aktuální roční období.
Za kvalitu všech těchto i dalších prováděných prací jasně mohou hovořit početné a spokojené reference, se kterými se můžete setkat nejen z okolí sídla firmy, ve Žďáru nad Sázavou, ale také z dalších končin České republiky.

Výškové práce Žďár nad Sázavou Adresa : http://www.montaze.org
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: elektormontáže, práce ve výškách
Uloženo: 03.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde