Zahradní nábytek z kvalitního tropického

Zahrada je pro většinu z nás místem relaxace a únikem před běžnými pracovními povinnostmi. Pro všechny milovníky této krásné kratochvíle jsme připravili portál Zahrady Fotogalerie. Naleznete u nás hodně inspirace rad a fotografií. Portál jsme rozdělili do několika sekcí, které pravidelně doplňujeme novými informacemi (ve spolupráci s českými i zahraničními firmami). Naleznete zde zajímavé zimní zahrady, okrasné zahrady, japonské zahrady, vše o vodě na zahradě (jezírka, fontány, vodopády, stromy a rostliny, skleníky, zahradní domky a altánky, zahradní techniku a zahradní nářadí, závlahové systémy a mnoho dalšího.

Zahradní nábytek je nedílnou součástí každé zahrady. Posezení s přáteli či rodinou v přírodě přináší mnoho radosti do našeho života. Jsme rádi, že můžeme s našimi výrobky přispět k Vaší relaxaci či zábavě.
Dodáváme dřevěný zahradní nábytek z mnoha materiálů a mnoha designů. Většina našeho nábytku je z tropického dřeva Bangkirai Yellow Balau.

Bangkirai Yellow Balau je odolná exotická dřevina. Jedná se o přírodní materiál, který pro zachování kvality vyžaduje minimální péči. Dřevo je příjemně hladké na dotek. Díky masivu stojí pevně nejen na dlážděném chodníku, ale i na trávníku. Díky pohodlí a eleganci Vás kdekoli naplní pocitem skutečného salonu nebo jídelny, byť pod širým nebem. S nábytkem lze snadno manipulovat, takže je skutečně mobilní, pevný a stabilní...

Povrch dřeva bez ošetřování olejovým nátěrem získá stříbrnošedou patinu. Tato patina je výsledkem působení povětrnostních podmínek (slunce, déšť, mráz). Dřevo Bangkirai Yellow Balau je vůči těmto vlivům zcela odolné. Nábytek se natírá pouze pro udržení teplého zabarvení dřeva.
Technická data
Hustota 900 – 1100 kg/m3 při vlhkosti 12 – 15%
Objemové sesychání 8,1 – 14%
Mechanické vlastnosti
Skupina pevnosti A
Statika v ohybu MOE – 20 100 N/mm2, MOR – 142 N/mm2
Pevnost v tlaku kolmo k vláknu – 9,79 N/mm2

Trvanlivost velmi vysoká, materiál odolný vůči povětrnosti, odolává kyselinám, odolný vůči houbám a hmyzu
Zahradní nábytek z kvalitního tropického Adresa : http://www.zahradni-nabytek-vyprodej.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dřevěný zahradní nábytek, zahradní nábytek výprodej, zahradní nábytek
Uloženo: 02.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde