Zahradní plynové grily

Jste milovníky grilování na zahradě nebo terase? Pak vás následující trendy v grilování na plynu a dřevěném uhlí budou zajímat. Jestliže zahradní gril ještě nemáte a chcete si ho pořídit, pak je nejvhodnější doba právě teď. První teplé dny jsou tady a vy si svou kuchyni můžete přesunout na zahradu nebo terasu. Nejprve se ale rozhodněte, které zahradní grily jsou pro vás lepší. Na plyn, nebo na dřevěné uhlí? Trendem poslední doby jsou plynové grily s kovovým poklopem. A k čemu je takový poklop dobrý? Ti z vás, kteří mají v kuchyni horkovzdušnou troubu, jistě vědí, jak pracuje. Horký vzduch v ní rovnoměrně cirkuluje a vysoká teplota uzavírá póry v mase. A stejným způsobem pracuje i vzduch pod poklopem plynového grilu. Vše, co grilujete, si ponechává všechnu chutnou šťávu uvnitř, maso je rovnoměrně propečené a šťavnaté. A ta výborná vůně. A jak je to s rozpálením plynových zahradních grilů? Je to vážně snadné - díky piezo zapalování je snadno zažehnete stiskem jednoho tlačítka a hned můžete začít grilovat. Nejen to vám však zpříjemní přípravu delikates.

Chuť všeho, co grilujete, totiž ještě vylepší Aromaz systém. Už samotný název napovídá, k čemu tato vychytávka slouží. Dvě misky, které jsou součástí grilu, jednoduše naplníte vodou s libovolným kořením, vínem nebo třeba pivem a potraviny tak získají vámi zvolenou chuť i vůni.

Jestliže milujete vůni dřeva, tak vás ale spíš dostane gril na dřevěné uhlí. Zahradní grily ale nejsou jen o vůni. Protože správné uhašení rozpálených uhlíků po skončení grilování by mělo být především rychlé a bezpečné, vývojáři zahradních grilů se zaměřili právě na to, jak se rychle zbavit žhavých uhlíků po skončení grilování. A řešení bylo jednoduché - některé z grilů na dřevěné uhlí mají nyní ve spodní části nohy grilu nádobku s vodou, kam žhnoucí uhlíky jednoduše spadnou hned po skončení grilování. Tento způsob uhašení samozřejmě ocení především rodiny s dětmi.

Jestliže svou zahradu využíváte pro setkání s přáteli a pro rodinné oslavy, spíš než zahradní grily na plyn a na dřevěné uhlí vás zaujme gril na sele. Využijete ho ke grilování opravdu velkých porcí masa, kuřat i selat, pro které grilovací plocha zahradních grilů už nestačí.
Zahradní plynové grily Adresa : http://www.zahradni-nabytek-vyprodej.cz/zahradninabytekvyprodej/eshop/6-1-Zahradni-grily
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zahradní gril, plynový gril
Uloženo: 22.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde