Kupte si online květiny

Dovolte, abychom Vám představili firmu Viktor Dvořák – Květinový servis. Firma se zabývá aranžováním živých i umělých květin, profesionální výzdobou interiérů, kompletní realizací zahrad, návrhem řezaných a hrnkových květin do kanceláří a jejich pravidelnou údržbou.

Potřebujete květiny, ale nechcete ztrácet čas „běháním“ po obchodech? Květinový servis Viktor Dvořák udělá vše za Vás. Stačí si jen vybrat online květiny podle Vašich představ na webových stránkách firmy. Pokud jste z Prahy, budete mít navíc rozvoz květin zcela zdarma. Květinový servis připravuje pro své klienty stále nové akce a dělá vše pro jejich spojenost a pohodlí.

Objednávejte online
Květinový servis poskytuje své služby prostřednictvím webových stránek. Zde si můžete online květiny vybrat a objednat. Pokud si nevíte s objednávkou prostřednictvím e-shopu rady, můžete poslat e-mail, fax nebo zavolat. Veškeré kontakty najdete na www stránkách.

Objednané online květiny doručíme až k Vám. Zajišťujeme rozvoz květin na vysoké úrovni po celé České republice do čtyřiceti osmi hodin od přijetí objednávky. Rozvoz květin provádíme ve všední dny i v sobotu. Po telefonické domluvě je možné zajistit také nedělní dodávku květin.

Květinový servis Viktor Dvořák patří k nejlepším na trhu a svým klientům zaručuje dodání vždy čerstvých a vysoce kvalitních květin. Pro Vaši maximální spokojenost Vám poradíme, jak se o květiny starat a tím prodloužit jejich životnost. Pokud byste si nevěděli rady s výběrem květin, naše aranžérky Vám s výběrem poradí.
Kupte si online květiny Adresa : http://www.kvetinovyservis.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Květinový servis
Uloženo: 20.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde