Soflens 59

Soflens 59 jsou dodávány na český trh v balení po šesti kusech. Vyrobeny jsou z materiálu Hilafilcocn B, který umožňuje kontaktní čočce zadržet velké množství vody. Kyslíková propustnost těchto čoček je velmi dobrá. Konkrétní hodnota obsahu vody činí 59% a kyslíkové propustnosti 22Dk/t.
Soflens 59 lze zakoupit v dioptrickém rozsahu od -9 do 6 Dpt s krokem 0,25Dpt. Vyráběny jsou v jednom zakřivení a jednom průměru. Zakřivení činí 8,6 a průměr 14,2.
Z důvodu všech těchto výborných parametrů jsou Soflens 59 oblíbené mezi mnoha uživateli. Tyto čočky rovněž doporučují mnozí kontaktologové.
Společnost Bausch & Lomb také vyrábí kvalitní kontaktní čočky jako Optima a PureVision a čistící roztoky ReNu. Bausch & Lomb mají dlouholetou tradici a své výrobky od doby svého vzniku v mnohém zdokonalili. Mezi základní nabídku společnosti patří jednodenní, dvoutýdenní, měsíční a kvartální kontaktní čočky vyrobené z materiálů s vysokou kyslíkovou propustností a velkým obsahem vody.
Pro čištění kontaktních čoček Soflens 59 se nejčastěji používá čistící roztok pro kontaktní čočky ReNu. Tento roztok je vhodný pro veškeré měkké kontaktní čočky.

Fonetip s.r.o. - www.kontaktni-cocky-shop.cz
Soflens 59 Adresa : http://www.kontaktni-cocky-shop.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Soflens 59
Uloženo: 19.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde