Hello Kitty kultovní značka nejen pro dě

Hello Kitty, značka oblíbená napříč generacemi, oslovuje všechny lidi, bez rozdílu věku, od malých dětí po babičky, hollywoodské hvězdy, či návrháře šperků. V Japonsku je tak populární, že má se svým logem auto a letadlo.

Hello Kitty, navržená Yuko Shimizu, kterou na trh uvedla firma Sanrio, je jednou z nejpopulárnějších značek na světě. Vše začalo v roce 1975 kdy se na trhu objevila peněženka Hello Kitty, která se okamžitě stala v Japonsku velmi populární. Bílá kočička s červenou mašličkou se stala hrdinkou animovaných filmů, počítačových her a značkou mnoha výrobků. Obrázek s kočičkou dnes můžeme najít na každém výrobku denní potřeby.

Zboží s logem malé kočičky je dnes celosvětově uznávané nejen jako značka pro děti, ale přesahuje do světa teenagerů a dospělých. Přáním každé malé holčičky je vlastnit aspoň jeden kousek oblečení Hello Kitty, o hračkách ani nemluvě. Luxusní kabelka Hello Kitty nebo mobil, pozvedne sebevědomí každé „náctileté“ slečně.

V Japonsku vyrostla na značce s malou kočičkou celá jedna generace, proto společnost Sanrio zaměřila svoji pozornost nejen na děti, ale i na výrobky pro dospělé. Kult Hello Kitty provází člověka od ranného dětství po dospělost. Kosmetické kufříky, luxusní kabelky nebo šperky jsou doplňkem, po kterém sahají i takové hvězdy jako Paris Histon či Mariah Carey.

Výrobky s kočičkou jsou populární na celém světě. Také u nás existují obchody zaměřené speciálně na tuto značku. Jedním z nich je internetový obchod www.soriano.cz, který nabízí originální výrobky Hello Kitty, kde si každá maminka i slečna vyberou z nepřeberného množství výrobků s logem kočičky.

Hello Kitty kultovní značka nejen pro dě Adresa : http://www.soriano.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Hello Kitty,Hello Kitty kabelky,Hello Kitty batohy,oblečení hello kitty
Uloženo: 18.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde