Český zahradní nábytek Bono: spojení kva

V souladu se zahraničními trendy, které v Evropě nejlépe vystihují nábytkářské veletrhy v Kolíně nad Rýnem (IMM), Paříži (Maison et Objet) a Miláně (Salone Internazionale del Mobile) i český zahradní nábytek prochází proměnou.

Zaměřuje se více na design "in-out", tedy na zahradní nábytek který svou vysokou estetikou plynule navazuje na váš stylový interiér, dále potom na bezúdržbovost, praktičnost a kvalitní recyklovatelné materiály. Ustupuje teakový zahradní nábytek a přibývá kovového nábytku. Nic proti teaku, ale o kovový nábytek se jednoduše starat nemusíte.

Méně starostí se zahradním nábytkem Bono
A právě v tomto duchu bylo uvedeno na trh elegantní křeslo Bono. Toto křeslo navrhli a vyrábí šikovní čeští řemeslníci z H+H výroba a obchod, opavské společnosti, která zahradní nábytek vyrábí a zabývá se jím již více jak 20 let.

Křeslo Bono má pěkné a čisté linie, ergonomický tvar a širokou paletu barevných kombinací. Umožňuje esteticky hladký přechod mezi vaším vkusně zařízeným interiérem a relaxačním venkovním prostorem - terasou či zahradou. Pořiďte si dokonale elegantní zahradní nábytek.

Bono je vyrobeno z nerezové oceli, hliníkových profilů a technické textilie Batyline®. Všechny komponenty pocházejí z EU, jsou 100 % recyklovatelné a jsou speciálně určeny pro venkovní použití. Při vlastní výrobě nábytku Bono je pečlivě dbáno na to, aby technologické postupy nezatěžovali životní prostředí. Jedná se tedy o zahradní nábytek, který nezatěžuje životní prostředí.
Zahradní nábytek, který vydrží
Nerezová ocel je ušlechtilý materiál, který dodává křeslu Bono eleganci a charakter. Nepotřebuje žádnou povrchovou úpravu, ze své podstaty a přesném poměru niklu ku chromu (18/10) perfektně odolává korozi a její životnost je téměř neomezená. Hliníkové profily, které uchycují technickou textilii jsou práškově lakovány a dodávají židli kromě lehkosti i cenovou dostupnost.

Technická textilie Batyline® přináší vzdušnost a praktičnost. Tento materiál je pevný, UV odolný, rychle schne na slunci a velmi dobře se udržuje. Navíc je tato látka nabízena v pečlivě vybraných osmi barevných variantách.

Křeslo Bono můžete nechat celoročně venku, na jaře lehce přetřete vlhkým hadříkem, žádnou další údržbu tento nábytek nevyžaduje. Křesla jsou také velmi dobře stohovatelná. Jedná se tedy i o velmi praktický zahradní nábytek.



Drobným, ale praktickým detailem jsou Batylinové rukávky područek. Zajistí, že se předloktím nebudete dotýkat na slunci rozehřátého kovu a vaše relaxace na čerstvém vzduchu bude o to příjemnější. Náš zahradní nábytek vám zajistí pohodlí při relaxaci na vaší zahradě.




Ke křeslům Bono jsou nabízeny nerezové, ocelová i hliníkové stoly. Ze stolových desek si můžete vybrat tvrzené satinované sklo, žulové desky a několik barevných dekorů nabízejí desky HPL. HPL (high pressure laminate) je pod vysokým tlakem slisovaný papír smíchaný s pryskyřicí. Jde o rakouské exteriérové kompaktní desky firmy Fundermax které jsou pevné a odolné proti otěru, vlhku, mokru, snadno se čistí a jsou UV odolné.

Zahradní nábytek pro krásné chvíle strávené s rodinou
Nespornou výhodou kolekce Bono je i doživotní servis, který je nadstandardem oproti konkurenčním výrobkům dostupných v baumarktech. Vzhledem k tomu, že se jedná o českou výrobu, tak je velmi snadné zajistit rychlou a cenově dostupnou opravu výrobku mnoho let po jeho pořízení. Neváhejte a pořiďte si zahradní nábytek pro chvíle pohody.


Věříme, že s nábytkem Bono strávíte mnoho krásných chvil na zahradě či terase s vaší rodinou a přáteli.

Český zahradní nábytek Bono: spojení kva Adresa : http://www.zahradnicentrumvrkoc.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Zahradní nábytek, zahradní lehátka, zahradní domky
Uloženo: 17.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde