Dárky pro muže

Dárky pro muže

Využijte svou kreativitu a zvolte originální dárek pro muže. Ať už se bude jednat o auto-moto zážitek, adrenalinový sport, pobyt nebo věcný dárek, zvolte takový, který Vašeho oslavence nadchne a okouzlí. Nebojte se experimentovat a šokovat svým dárkem pro muže, každý muž má rád dobrodružství. Dopřejte mu dárek pro muže , který ho vytrhne ze stereotypu a díky kterému zakusí nové věci. Dárek pro muže by měl být neopakovatelný a jedinečný. Zprostředkujte dárkem pro muže zajímavé vzpomínky. To, že muže znáte téměř dokonale, jistě nečiní výběr dárku pro něj jednodušším. Naopak ani pořádně netušíte, co konkrétně z celého závalu nápadů vybrat. Dobře poradíte ostatním, předvídáte, co se mu bude a nebude líbit, ale to není vše. Hledáte něco speciálního, co ho zaručeně dostane do kolen, což může být problém. Zná vás totiž také, a tak nějak cítí, jakým směrem se vaše myšlenky ubírají. Spirála se uzavírá – dokážete z ní uniknout skutečně originálním způsobem? Někteří z nás trpí představou, že darem můžeme (zvlášť mladšího brášku) tak nějak vychovávat. Občas to příliš nevadí – jako když kuřákovi pořídíte beznikotinové bylinné doutníky. Nesmí to však překročit únosnou mez. Nikdo si nepřeje být manipulován a jsme o to citlivější, když se nás pokouší změnit naši nejbližší. Dárek svou podstatou navrhující změnu životního stylu musí být vybrán velmi opatrně.
V dárkových eshopech najdete kategorie „dárek pro muže“ poměrně často. Vyskytují se v nich nejnovější technologické hračičky, adrenalinové zážitky, nejroztodivnější legrácky apod. Prakticky nelze jen tak náhodně něco ze sortimentu vybrat, dar pak působí lehce „odflákle“. Obchody odrážejí fakt, že i váš muž je muž, a tak je vhodné mu dát něco „chlapského“. Mají samozřejmě z velké části pravdu. Bohužel se mi zdá, jako kdyby marketingoví manažeři něco přehlíželi.
Vyberte vhodnou variantu dárku pro muže, která se bude hodit pro konkrétního oslavence, někdo dá přednost adrenalinem nabitému zážitku, někdo klidnému wellness pobytu, při kterém bude rozmazlen týmem profesionálů, záleží na věku a povaze obdarovaného. Poskytněte oslavenci pocit vlastní důležitosti díky vhodně zvolenému dárku pro muže . Sdílejte s oslavencem jeho dárek pro muže, sbližte se ještě víc díky novým společným zážitkům.
Dárky pro muže Adresa : http://www.planetum.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Dárky pro muže
Uloženo: 14.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde