Sedací pytle a vaky

Ptáte se, čím jsou sedací vaky a pytle vlastně naplněny? Sedací vak je vyplněn polystyrenovými kuličkami, které mají vysokou hustotu, díky které si zajistí svojí nesesedavost kuliček. Kuličky absorbují vaše tělesné teplo a tím přispívají ke skvělému zážitku z pohodlného a zdravého sezení. Pokud trpíte bolestí zad či svalů je sedací vak skvělým pomocníkem, který bolesti uleví.

Výhoda sedacích vaků a pytlů je, že se dají použít i pro alergiky. Jistě máte obavy i z toho, že vám sedací vak ušpiní děti. Není to žádný problém. Pokud je znečištění větší, stačí vysypat kuličky a povlak vaku otočit na ruby a dát ho vyprat do pračky. Polystyrenový materiál, pak do suchého vaku jen vrátíte a sedíte dál.

Zařizujete domácnost a přemýšlíte, jestli by nebylo vhodnější a pohodlnější koupit sedací vaky a pytle, místo obyčejných křesel? Do dnešních moderních domácností se určitě tyto vaky hodí. K tomu to účelu je velmi pohodlným a vkusným třeba sedací vak “R-LAX”, který má i boční kapsy. Tyto boční kapsy jsou jak stvořené pro uložení ovladače, časopisu či knihy.

Sedací vaky a pytle, nemusí být použity jen jako křesla v obývacím pokoji. Skvěle nahradí i židli k počítači nebo se hodí k psaní úkolů našich ratolestí. Dá se použít i do dětského pokoje, kde si hrají naši nejmenší. Pro ně je například vhodným sedacím vakem “Do-Nuts”, který se vyznačuje tím, že se z něj dá rychle a pohodlně vytvořit stabilní křeslo a je dodáváno v mnoha barevných variacích, takže se můžete zavděčit každému dítěti i dospělému.

Tak na co ještě čekat? Není nic lepšího než si nějaký ten sedací vak koupit.

Sedací pytle a vaky Adresa : http://www.home4design.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: sedací vaky, sedací pytle, vaky, pytle
Uloženo: 13.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde