Autorizované měření emisí

Příroda netknutá průmyslem a průzračné nebe nad hlavou? O tom můžeme jen snít? Nebo raději hezky pečovat o životní prostředí kolem nás a jednou na legislativu moc nenadávat a nechat si změřit zdroje znečišťování ovzduší.

Mezi základní povinnosti provozovatele zvlášť velkých, velkých a středních zdrojů znečišťování ovzduší patří zjišťování množství vypouštěných znečišťujících látek, tak jak ukládá platná legislativa české republiky v oblasti ochrany ovzduší a to především autorizovaným měřením emisí.

Tato měření provádí firmy, které jsou držiteli Autorizace k měření emisí dle Rozhodnutí Ministerstva životního prostředí.
Firma BIOANALYTIKA CZ, s.r.o. patří k renomovaným firmám v oboru měření emisí, je držitelem autorizace k měření emisí dle Rozhodnutí Ministerstva životního prostředí ze dne 7.1.2011 a rozsah měření emisí, které může realizovat najdete na jejich webové prezentaci www.emise-bioanalytika.cz. Další nabízené služby v oblasti ochrany ovzduší:
-Technická měření emisí (stanovení účinnosti záchytu škodlivin, kontinuální měření …)
-Měření fyzikálních a fyzikálně-chemických faktorů pracovního, vnitřního a venkovního ovzduší (měření chemických škodlivin, hluku, vibrací a osvětlení)
-Odběr a měření půdního vzduchu
-Vypracování hlukových a rozptylových studií, odborných posudků, EIA, IPPC a provozních řádů
-A další činnosti zahrnující komplexní služby v oblasti ochrany ovzduší
BIOANALYTIKA CZ, s.r.o. je zkušební laboratoř č. 1012 akreditovaná národním akreditačním orgánem – Českým institutem pro akreditaci.

Mezi další nabízené činnosti firmy BIOANALYTIKA CZ, s.r.o. patří zejména akreditované odběry a rozbory pitných, odpadních a průmyslových vod, zemin, odpadů a vzduchu, měření radonu ve vodě a radonového indexu pozemků (přehled poskytovaných zkoušek naleznete na www.bioanalytika.cz).


Autorizované měření emisí Adresa : http://www.emise-bioanalytika.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: měření emisí, autorizované měření emisí
Uloženo: 12.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde