Mijashop ruční práce – originální dárky

Každý z nás chce mít doma občas něco, co nemají ostatní. Chcete obdarovat své nejbližší nějakým zajímavým dárkem, který nemá kamarádka nebo sousedka?…Nedávno jsem si koupil polštář v jednom velkém obchodě, ale nakonec ho mám schovaný ve skříni, jelikož jsem ten samý polštář viděl u dalších 3 kamarádů a tím se mi znelíbil.

Před nějakou dobou jsem na internetu web, na kterém se prodávají ruční práce, ručně dělané výrobky kreativně nadaných a zručností obdařených lidí z celé České republiky. Najdete zde krásné ručně dělané šperky, háčkované a pletené dečky, malované a vyšívané obrazy a v neposlední řadě, co jsem hledal já, výrobky z patchworku, mezi jinými i polštářky. Hezký originální dárek pro každou příležitost.

Koupil jsem si pěkný polštář, za pouhých 160 korun – velice se mi líbil. Netrvalo dlouho a polštář přišel domů. Musím říct, že jsem ještě takový nikde neviděl, byl originální, s ozdobami, různobarevný.

Moje žena mi ho záviděla, chtěla také takový. Samozřejmě jsem podobný nikde nenašel, byl jedinečný (proto se mi tak líbil), nicméně jsem se dozvěděl, že na mijashopu je možné kontaktovat prodejce toho polštáře se kterým jsem se domluvil, že mi vytvoří stejný nebo podobný – byl to originální dárek pro mou ženu.

Pokud i vy hledáte něco originálního, pestrobarevného, co není v každém druhém obchodě, podívejte se na nabídku internetového, zprostředkovatelského obchodu www.mijashop.cz, určitě Vás něco z široké nabídky zaujme.

Mijashop ruční práce – originální dárky Adresa : http://www.mijashop.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: ruční práce, originální dárek,háčkování,vyšívání,pletení z papíru,
Uloženo: 11.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde