Jezírka ke koupání i okrase

Koupací zahradní jezírko je alternativou pro privátní bazén. Zahradní jezírka mají přirozený tvar a jeho údržba je srovnatelná s údržbou klasického bazénu. Na rozdíl od bazénu je však zahradní koupací jezírko založeno na bezchemickém principu a jeho čistící systém je zcela přírodní. Zahradní koupací jezírka jsou šetrná k životnímu prostředí. Záleží tedy zcela na rozhodnutí zákazníka, zda upřednostní zahradní koupací jezírko s přirozeně čistou vodou bez chloru, nebo zvolí standardní bazén s vodou chemicky očištěnou.

Firma JezírkaBrno navrhuje zahradní koupací jezírka podle představ zákazníka a na základě svých zkušeností, které nabyla v průběhu svojí existence. Z praxe víme, že chceme-li kvalitní a čistou vodu v zahradním jezírku, tedy i koupacím zahradním jezírku, nemůžeme se zcela spolehnout na přírodu, proto doporučujeme svým zákazníkům, aby svoje zahradní jezírka vybavili filtračními systémy, které jsou tvořeny mimo jiné čerpadly, UVC lampami, různými typy filtrací. Tyto zkušenosti, tedy nutnost přírodě pomoci filtračními systémy, jsou potvrzeny zákazníky, kteří se na nás obracejí o pomoc s vyčištěním zahradních jezírek (koupacích jezírek), které byly vybudovány pouze s čistící regenerační zónou osázenou bahenními rostlinami bez dodatečné filtrace. Za několik let od zbudování tohoto zahradního jezírka došlo k zanesení čistící zóny a voda byla zelená a plná řas
.
Správně fungující biotop zahradního koupacího jezírka vč. zvoleného filtračního systému je zárukou čisté a kvalitně nezávadné vody. Proto je dobré nepodcenit plánování celé stavby zahradního koupacího jezírka a pečlivě dodržovat základní principy filtrací. Na trhu je široká škála odborné literatury, která Vám pomůže odhalit problematiku tohoto v dnešní době již samostatného oboru podnikání. V případě, že upřednostňujete osobní kontakt a chcete využít nabité zkušenosti odborníků, neváhejte kontaktovat o radu nebo pomoc při realizaci firmu JezírkaBrno.
Jezírko, ve kterém chcete plavat, musí mít určitou velikost, doporučujeme minimální délku 4-6m s minimální šířkou cca 2-3m. Koupání či plavání v soukromém zahradním jezírku Vám v horních dnech přinese osvěžení a radost nejen pro Vás, ale i pro Vaše děti. V našich podmínkách bohužel není délka slunečního svitu tak dlouhá, jak by si majitelé zahradních koupacích jezírek přáli. Koupání je na počátku sezóny pro otužilé jedince, ale nezoufejte, v nabídkách odborných firem jsou solární zařízení přihřívající vodu.
Důležitou informací je, že některá čistící a udržovací technika se používá jak v péči k zahradní koupací jezírko, tak v péči o klasický privátní bazén – např. odsávání prachu, řas, listí a dalších nečistot z vodní hladiny. Doporučujeme, aby v příslušenství k Vašemu koupacímu jezírku nechyběl vodní vysavač a odtokovou hadicí např. PONDOVAC.

Jezírka ke koupání i okrase Adresa : http://www.jezirka-brno.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Jezírka ke koupání
Uloženo: 07.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde