Novomanželská půjčka

Velmi oblíbeným produktem se stala novomanželská půjčka, která je státem podporována. Je vhodná na pokrytí nákladů na bydlení pro mladé páry. V současné době je poskytována novomanželská půjčka pod názvem „Úvěr 300“, který poskytuje Státní fond rozvoje bydlení. Novomanželské půjčky mohou využít jak manželské páry, tak i samostatné osoby, které pečují o dítě. Je však potřeba, aby věk žadatele nepřesáhl 35 let. Pokud by žádali manželé, pak nesmí ani jeden z nich být starší než 35 let.
Novomanželská půjčka se poskytuje až do výše 300 tisíc korun, což určitě oceníte. Tyto peníze však musí být splaceny do deseti let. Úroková sazba novomanželské půjčky je fixní a stanovena ve výši 2 % p.a. Pokud však žádáte o novomanželskou půjčku, je potřeba, abyste ji nějak zajistili. V nejčastějším případě je požadován ručitel neboli třetí osoba, jako jsou přátelé či rodiče. U poskytovatele půjčky si však můžete dohodnout i jinou formu zajištění, vše záleží pouze na domluvě.
Novomanželskou půjčku mohou žadatelé využít ke koupi nového bytu či k výstavbě bytu. Dále je možno za peníze koupit družstevní byt či rodinný dům. Peníze však nejsou vhodné k výstavbě rodinného domu, ani za ně nemůže být provedena modernizace bydlení. O novomanželskou půjčku nesmí žádat osoby, které vlastní rodinný dům, byt či bytový dům. Mladé páry se tak nemusí bát, že po svatbě nebudou mít dostatek finančních prostředků, aby mohly mít vlastní bydlení. Úvěr 300 však tento problém vyřeší. Novomanželská půjčka je v České republice poskytována již od konce čtyřicátých let a mladé rodiny tak byly podpořeny. Pokud plánujete svatbu, pak neváhejte využít novomanželské půjčky, která vám pomůže vyřešit otázky týkající se bydlení. Dopřejte si pohodlný život.

Novomanželská půjčka Adresa : http://www.novomanzelska-pujcka-online.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: půjčka, půjčky
Uloženo: 04.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde