Půjčky pro důchodce

Jste již v důchodu a myslíte si, že vám nikdo nepůjčí? Pak jste na omylu. Právě důchodci jsou velmi oblíbenou klientelou poskytovatelů půjček. Je na nich zpravidla spoleh, mají pravidelný příjem a bývají hlavně zajištěni. Starší lidé jsou odpovědní při splácení půjčky. Jsou tedy poskytovány půjčky pro důchodce, které jsou k dostání jak v bankovním, tak i nebankovním sektoru. Nebankovní půjčky jsou však charakteristické mnoha riziky, se kterými musí každý žadatel o půjčku počítat. Nebankovní instituce se totiž na důchodce zaměřují zejména s těmi půjčkami, které mají výhodný úrok.
Tato služba je však vykoupena tím, že jim nebankovní instituce naúčtují poplatky, které souvisí s úvěrováním a stanoví vysoké sankce v případě splátkového prodlení. Pokud tedy hledáte půjčky pro důchodce, je lepší se obrátit na některou z renomovaných bank, u nichž máte jistotu, že vám bude upřednostněno dobré chování a nebude se jednat i o lichvářské praktiky. Bankovní půjčky jsou stejně úročené jako u nebankovního sektoru. Banky však navíc nabízí svým klientům pojištění úvěru v případě finanční insolvence.
Půjčky pro důchodce jsou poskytovány na cokoliv, neuvádí se účel použití, což je velkou výhodou. Vnoučatům tak prarodiče mohou pořídit krásnou hračku k narozeninám či k Vánocům. Také si díky těmto penězům mohou vydat na vysněnou dovolenou, na kterou během pracovního období nebyl čas. Půjčky pro důchodce jsou poskytovány ve výši třiceti až šesti seti tisíc korun. Není potřeba ručitel, ani zástava majetku, což je velkou výhodou. Splátky půjčky jsou přizpůsobeny vašim finančním možnostem a neuvádíte důvod. Půjčka je charakteristická nízkou roční úrokovou sazbou. Zda vám byla půjčka schválena, to se dozvíte ihned a peníze máte možnost obdržet do pěti minut. Není vám také zabráněno předčasnému splacení půjčky.

Půjčky pro důchodce Adresa : http://www.pujcka-pro-duchodce.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: půjčka, půjčky
Uloženo: 04.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde